Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS'den 50M. değerli.

Çok önemli değil ama bu kalibrede bir takım GS'nin şampiyonlar ligi maçlarını analiz edip rahat eleyebilir GS'yi.

İkinci bir oyun planına elverişli kadro yok. Hazırlık maçlarında da kapalı savunmayı açamıyorduk. Aylar geçti hala aynı.

Umarım iyi bir sol bek ve hem oyunu hızlandıracak hem de 6 gibi de oynayabilecek bir orta saha alınır. O zaman işin rengi değişir. Ve kura şansına da bağlı olarak epey ilerleyebiliriz.

Ama mevcut durumda play-off'ta elenmek şaşırtmaz.
Şampiyon takımlar her zaman gözümde iyi ligin orta sıra takımından 10 kat daha tehlikelidir. Manu mesela Gsnin 3 katı değeri vardı. Ama adamlar o kadar süredir seri altı takım ki kazanma kültürleri yok. Ren içinde böyle bu. Romayı ayrı tutmanın nedeni bu mecrada deneyiminin üst düzey olması hocası ile beraber. Birde bir ülkenin en iyisi olmak o ülkenin en iyi kaynaklarını kullanmak manasına geliyor teknik ekibinden yardımcı kadrosuna kadar.
Kopenhag içinde geçerli aynı bu söylediklerim. Kopenhag değeri düşük olsada Rene karşı farvori olarak diyebilirdim mesela.

Şampiyon takımlar her zaman gözümde iyi ligin orta sıra takımından 10 kat daha tehlikelidir. Manu mesela Gsnin 3 katı değeri vardı. Ama adamlar o kadar süredir seri altı takım ki kazanma kültürleri yok. Ren içinde böyle bu. Romayı ayrı tutmanın nedeni bu mecrada deneyiminin üst düzey olması hocası ile beraber. Birde bir ülkenin en iyisi olmak o ülkenin en iyi kaynaklarını kullanmak manasına geliyor teknik ekibinden yardımcı kadrosuna kadar.
Kopenhag içinde geçerli aynı bu söylediklerim. Kopenhag değeri düşük olsada Rene karşı farvori olarak diyebilirdim mesela.
Karabağ bizi fena tokatlayacak diye yorumladım ✍

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık