Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu var şimdi toreria için söylemiyorum. Barış da Karagümrüklu oyuncuya vurdu cezasahasinda arkadan baldirina doğru.

Var sisteminde artık 3-5 itiraz hakkı versinler takımlara ya kaptan ya da TD itiraz etsin. Pozisyon incelensin hakemler vara gitsin. Bu lig başka türlü olmaz.
Barışın pozisyonunda bacak arasından topa vurdu gibi gördüm. Adama vurduğu da pek belli olmuyor.

Fırat Aydınus topa "vurduysa bile" önce İcardinin ayağına vurulduğu Beşiktaş maçındaki pozisyon için "topa vuruyor penaltı değil" demişti.

Barışın pozisyonunda bacak arasından topa vurdu gibi gördüm. Adama vurduğu da pek belli olmuyor.

Fırat Aydınus topa "vurduysa bile" önce İcardinin ayağına vurulduğu Beşiktaş maçındaki pozisyon için "topa vuruyor penaltı değil" demişti.
İşte en güzeli en temizi takimlara 3 kere itiraz hakkı versinler. Adamlar ona itiraz eder, biz toreria itiraz ederiz vb. Hakemler konuşulmaz daha az konuşulur. Diğer sporlarda itiraz hakkı var, tenis vb sahingozu ile bakılıyor bazı toplara sen itiraz edince. Çok zor değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık