Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakambu kaçırdı ama kapanan takımlara çift forvet oynamalıyız gibi gözüküyor. İcardi'yi iki kişi tutarken iyi fırsat yakalıyor.

Üye silindi 789

Avrupa maçları için İngilizce sınavını geçememiş.
Normalde dediğin olur en ufak şeye kart gösterilir ancak türkiyede öyle değil işte sorun orada standartımız bu ligse gereksiz kart.
Am - is - are soracak halleri yok o sınavda. :D İngilizce biliyordur ama Avrupa maçları için yeterli olmayabilir.

Bu dediklerim de hep kart çıkıyor ki. Hakeme itiraz konusunda bir şey yok ama itiraza geçip şahsi bir şey diyorsa haketmiştir bu kartı. Ben sadece bu tarz şeyler üzerinden teori kurulup kartın haksız olduğuna dem vuruyorum. Hani ingilizce bilmiyor, Fred ingilizce küfretmemiştir falan. El olsa, faul olsa bu yorumlanır haklı haksız dersin ama bu bence yoruma kapalı bu pozisyon. Teori kurarak haksızı aramak komik geldi bana.:D

Çok skandal bir pozisyonsa Yöneticiler futbolcular hakemler çıkar açıklama yapar. Böyle böyle bir söz söylendi. O zaman haksız haklı anlaşılır.

Ayağa basmak penaltı değil yani, peki.
Yoo trollüyorum da ama bildiğim kadarıyla havaya kalkarken veya inerken oyuncuların odaklarında diğer oyuncuya karşı bir hareketlenme veya bilinçsiz bir şekilde hareket varsa bunlara penaltı çalınmıyor diye biliyoum ama benim bu dediğim 3 yıl önceki bir olay. Şimdi değiştiyse bir şey diyemem. Maç sonrası hakemlerin yorumlamasına bakmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık