Bakambu kaçırdı ama kapanan takımlara çift forvet oynamalıyız gibi gözüküyor. İcardi'yi iki kişi tutarken iyi fırsat yakalıyor.
5'li çeteden başka biri geçmiş olacak diyorsun yine, malum bunun akrabası Makyol'un yönetim kurulu başkanı.
ANÇ olsun. Biz çektik siz de çekin.
Am - is - are soracak halleri yok o sınavda.Avrupa maçları için İngilizce sınavını geçememiş.
Normalde dediğin olur en ufak şeye kart gösterilir ancak türkiyede öyle değil işte sorun orada standartımız bu ligse gereksiz kart.
Temiz penaltı yok, alıştınız sizdeTorreira'nın ayağa bastılar, penaltı verilmedi. 2 saat önce yazan arkadaşları beklerim.
Temiz penaltı yok, alıştınız sizde![]()
Bu beşlinin de bi bize faydası olmadı.5'li çeteden başka biri geçmiş olacak diyorsun yine, malum bunun akrabası Makyol'un yönetim kurulu başkanı.
Yoo trollüyorum da ama bildiğim kadarıyla havaya kalkarken veya inerken oyuncuların odaklarında diğer oyuncuya karşı bir hareketlenme veya bilinçsiz bir şekilde hareket varsa bunlara penaltı çalınmıyor diye biliyoum ama benim bu dediğim 3 yıl önceki bir olay. Şimdi değiştiyse bir şey diyemem. Maç sonrası hakemlerin yorumlamasına bakmak lazım.Ayağa basmak penaltı değil yani, peki.