Bir kere gördüm ama ayağına bastığı için sıçrayamadı topa.Temiz penaltı yok, alıştınız sizde![]()
Sıçrasa ne olur o boyla diyebilirsin ama bunun önemi olmaması lazım

Bir kere gördüm ama ayağına bastığı için sıçrayamadı topa.Temiz penaltı yok, alıştınız sizde![]()
Yoo trollüyorum da ama bildiğim kadarıyla havaya kalkarken veya inerken oyuncuların odaklarında diğer oyuncuya karşı bir hareketlenme veya bilinçsiz bir şekilde hareket varsa bunlara penaltı çalınmıyor diye biliyoum ama benim bu dediğim 3 yıl önceki bir olay. Şimdi değiştiyse bir şey diyemem. Maç sonrası hakemlerin yorumlamasına bakmak lazım.
Torreira'nın ayağa bastılar, penaltı verilmedi. 2 saat önce yazan arkadaşları beklerim.
Temiz bencede.Temiz penaltı yok, alıştınız sizde![]()
Defansın odağında Toreira olmadığı için bilinçsiz bir saha içerisi çekişmesi olarak değerlendiriliyordu. Bunu Rıdvan Dilmen'den duymuştum 3 sene önce ordan aklımda kalmış. Şimdi değiştiyse bir şey diyemem.Zıplarken bastı diye gördüm. İnerken bastıysa bence de penaltı değil.
Öyle bir kural varsa bir şe diyememDefansın odağında Toreira olmadığı için bilinçsiz bir saha içerisi çekişmesi olarak değerlendiriliyordu. Bunu Rıdvan Dilmen'den duymuştum 3 sene önce ordan aklımda kalmış. Şimdi değiştiyse bir şey diyemem.
Bu kadardı onun sol bek performansı. Çıkaracaksın şu ana ama hala tutuyor. Bir sıkıntı çıkarabilir hala çıkmazsa.Barış sahada yürüyor adam çıkartmıyor takım 1 kişi eksik yav