Zoro,Law'ın Gamma Knife attığı yahut Luffy'nin Red Hawk attığı yerde olsa(savunmasızken yani) tek atardı Dof'a.Zoro Doflamingoyla kapışırdı hatta yardım alsa yenerdi diyorsun yani?
Zoro,Law'ın Gamma Knife attığı yahut Luffy'nin Red Hawk attığı yerde olsa(savunmasızken yani) tek atardı Dof'a.Zoro Doflamingoyla kapışırdı hatta yardım alsa yenerdi diyorsun yani?
Kardeş bişey soracağım cevaplarasn sevinirim.Sen ciddi misin?Zoro,Law'ın Gamma Knife attığı yahut Luffy'nin Red Hawk attığı yerde olsa(savunmasızken yani) tek atardı Dof'a.
Bir dakika dondum kaldım bu ciddi mi diye. İnşallah dalga geçiyorsundur ne diyim .Mihawk yonko gücünde.
Şu mesajdan sonra şu arkadaşa ciddi cevap vereni banlardım yönetici olsam.Zoro,Law'ın Gamma Knife attığı yahut Luffy'nin Red Hawk attığı yerde olsa(savunmasızken yani) tek atardı Dof'a.
Haydaaa hocam Dof'u iki kisi zor yendiler.Zoro'yu parcalar Mingo.Zoro,Law'ın Gamma Knife attığı yahut Luffy'nin Red Hawk attığı yerde olsa(savunmasızken yani) tek atardı Dof'a.
Dof ölümün kıyısında bile olsa Zoro' nun onun hakisini aşıp onu kesebileceğini sanmıyorum.Zoro,Law'ın Gamma Knife attığı yahut Luffy'nin Red Hawk attığı yerde olsa(savunmasızken yani) tek atardı Dof'a.
Cevap verenin ne suçu var? İnsanların düşüncelerine saygı duyun. Öyle düşünmeseniz bile. Bırakın isteyen Usop'u amiral yapsın. Keyif almaya bakın.Şu mesajdan sonra şu arkadaşa ciddi cevap vereni banlardım yönetici olsam.
Dalga falan geçmemiştim, bana göre öyle.Bir dakika dondum kaldım bu ciddi mi diye. İnşallah dalga geçiyorsundur ne diyim .
Ciddi ciddi mi dedin bunu? Zoro'yu gözünde fazla büyütmüşsün :/Zoro,Law'ın Gamma Knife attığı yahut Luffy'nin Red Hawk attığı yerde olsa(savunmasızken yani) tek atardı Dof'a.