kör topal
Hiç biriniz ciddi değilsiniz. Ciddi ciddi düşünseniz Buggy'nin Roger ezmesine tek atıcagını görürdünüz. Bir şey demiyorum.
Ace, Pokemon'a tek atsın, adımı değiştiririm.Neymiş Ace'e Pekoms tek atarmiş neymiş Zoro Luffy'e denkmiş oğlum anlamıyorsanız yorum yapmayın okumayın şu seriyi. Ace Pekoms'a tek atar la Pekoms kim. Luffy king kong gun ile Zoro'ya tek atat bırakın bu işleri. Valla bırakın şu seriyi kurtulalım sizden bıktık bıktık.
Adamın meyve gücü var niye yanında olsun ki. Zaten adadan ayrılmasa bulma yada kesme gibi bi imkanı yoktu Zoronun.Yanında olsaydı uçmasına gerek olmazdı. Bunun için adamın vs sine çamur atmak haksızlık olur.
Gamma Knife'ın verdiği zararı onardı adam.Eskisi gibi olmadı belki ama onardı.Ağzıyla dedi yani idare edebilirm diye.Zoro'nun o seviyede bir saldırısı yoktur mu sanıyorsun.Kaldı ki Zoro'nun kesişi ile Law'ın kesişleri farklı.Law Room ile kesiyor her zaman.Bende zaten tek atamaz diyorum. Luffy yumruk atıyor tamam. Law'ın Gamma Knife saldırısı da mı yumruk yani? Küçümsemeyin karakterleri bu kadar..
Ne dediğini anlamaşıtım.Meğer Orlombus'u kastetmişsin.Beni güldürdün :/Picayı yardım alarak yenen Zoro mu?
zoro fanlarını genellemiyelim lütfen =)Bi Zoro fanına laf anlatmaya çalışıyorsun Ben bile geç olmasına rağmen anladım bun
Kambersiz düğün olmaz derler, nerelerdeydin?Haki konusu derinleştikçe Zoro ve Luffy'nin arasında bir fark olmadığı zaten ortaya cıkacak.Sadece zamana ve haki'de kim ne seviyede gösterilmesine ihtiyaç var.
Aslında 2ye bölünme yok.Delinin kuyuya taş atma olayına benzer.Bu platformda bile ikiye bölünmüş millet. Hepsi Oda'nın suçu. Şöyle adam akıllı bir vs çizmiyor ki. Ancak 5 gün savaştılar yok 10 savaştılar deyip geçiyor. Güç konusu da herkesin birazcık hayal dünyasına kalıyor. Aslında kimse de haksız değil. Güç dengesi çok kötü.