Sen Luffy fanı değilsin dımı, Kid'in kk olacağını söylüyordun hatta herkese karşı Kid'in şansı vardıAce fanısın. Zoro fanısın. İsteklerini yazıyorsun burada Ferit. Tartışılacak bir şey göremiyorum. Aynen bütün süpernovalar denktir zaten.
Sen Luffy fanı değilsin dımı, Kid'in kk olacağını söylüyordun hatta herkese karşı Kid'in şansı vardıAce fanısın. Zoro fanısın. İsteklerini yazıyorsun burada Ferit. Tartışılacak bir şey göremiyorum. Aynen bütün süpernovalar denktir zaten.
Manga sayfasını at dersem mavi ekran verirsin bakJinbeiye tek atan adamdan bahsediyor bence
Cevabı ilk gözüktüğü chapterlarda veriyor yav adam. Kişiliği ile geri vitesin alakası yok herifin kolpa bir tip olsa tek başına takılmaz.Croco,Vista,Jozu bu adamlara geri vites yapan kolpadan mı bahsediyorsun
Filler
Çok anime izlemişsin sen
Çok fena çakıldım sanırım şu anManga sayfasını at dersem mavi ekran verirsin bak
Ben Kid'i Luffy'nin dengi görüyordum. Luffy fanıyım ama fanlık yapsam burda neler yazardım o zaman görürdün.Sen Luffy fanı değilsin dımı, Kid'in kk olacağını söylüyordun hatta herkese karşı Kid'in şansı vardı
Saydığım karakterlerden hangisine bu bıçağı çekmiş acaba kadir ?Cevabı ilk gözüktüğü chapterlarda veriyor yav adam. Kişiliği ile geri vitesin alakası yok herifin kolpa bir tip olsa tek başına takılmaz.
Hasan bana sorsan bende bu konuda fanlık yapmıyorum hani öyle olmuyor yaniBen Kid'i Luffy'nin dengi görüyordum. Luffy fanıyım ama fanlık yapsam burda neler yazardım o zaman görürdün.
Zaten çoğu anime izleyip gaza geliyor Akainu mu bu tek atsın Jinbei'yeÇok fena çakıldım sanırım şu an
Ben şakasına yazdım la. Ama Ace'den potansiyelsiz olması ezildiği anlamını çıkarmaz. Ace yok şuan en potansiyelli Luffy.İşte bunlar net kanıtlardır. Serinin en potansiyelli adamını birinden potansiyelsiz ayrıca adamına denk görüyorlar. Daha ne olması lazım eziklenmesi için. Adam her iki karakterin fanı olduğu için en iyi şekilde dileklerini yazıyor.