Hata etmişim Kaido cenapları bağışlayın lütfen. Fakat Ace'i de bu kadar hor görmeyin. Başkana laf etmeyin."Bunu" mu? Ulu Kaidou-sama Başgan'a "Bunu" diye mi hitap ettin, yoksa ben mi yanlış anladım? :/
Ace'den potansiyelsiz ve Zoro'nun dengi ama tek yemezLuffy'i fena eziyorlar. Zoro'yu eşiti görüyorlar. Yonkou'ya tek attırıyorlar felan filan. Ace'ten potansiyelsiz görüyorlar. Daha ne olacaktı?
İşte bundan bahsediyorum daha ne olacak ezilmesi için. Sağol beni haklı çıkardığın için.Ace'den potansiyelsiz ve Zoro'nun dengi ama tek yemez
Ace'i hor gören yok ama, ne bileyim. O potansiyelle bu kadar zavallı olmayı nasıl başarmış?Hata etmişim Kaido cenapları bağışlayın lütfen. Fakat Ace'i de bu kadar hor görmeyin. Başkana laf etmeyin.
Daha çok çocuklar top oynarken, topu alıp havaya diken mahalle abilerini çağrıştırıyor. Gidin kumda oynayın der gibi bir havası var.Mihawk'ı ezmeye gerek yok zaten ezme bi karakter.Mahallelerde gücü kendinden güçsüzlere yetip dengi biri geldiğinde kolpalık yapan tip diyince cuk diye oturuyor.
3-5 istisna için eziliyor denilmez şimdiDragon'a da fikir adamı diyenler var Ezmekten beter sayılır.
Düzelttim ben de sonradan. Demek eskiden çok daha eziliyordu. Yazık ulan. O zamanlar forumda olsam sinir krizi geçirirdim. Ama artık eski devir bitti. Artık tolerans yok. Artık safsatalara yer yok. Artık intikam var!Yanlış mesajı alıntılamışım
@RedTeroR yazmış yazacaklarımı.Luffy'i fena eziyorlar. Zoro'yu eşiti görüyorlar. Yonkou'ya tek attırıyorlar felan filan. Ace'ten potansiyelsiz görüyorlar. Daha ne olacaktı?