Kaido'nun yanında bir denizci amirali bile zavallı o yüzden karşılaştırdığımız kişilere göre bakalım.Ace'i hor gören yok ama, ne bileyim. O potansiyelle bu kadar zavallı olmayı nasıl başarmış?
Kaido'nun yanında bir denizci amirali bile zavallı o yüzden karşılaştırdığımız kişilere göre bakalım.Ace'i hor gören yok ama, ne bileyim. O potansiyelle bu kadar zavallı olmayı nasıl başarmış?
Bkz: MF'de "gidin buzda oynayın veletler" deyip buz dağını ikiye ayırmıştıDaha çok çocuklar top oynarken, topu alıp havaya diken mahalle abilerini çağrıştırıyor. Gidin kumda oynayın der gibi bir havası var.
İşte bunlar net kanıtlardır. Serinin en potansiyelli adamını birinden potansiyelsiz ayrıca adamına denk görüyorlar. Daha ne olması lazım eziklenmesi için. Adam her iki karakterin fanı olduğu için en iyi şekilde dileklerini yazıyor.@RedTeroR yazmış yazacaklarımı.
Zehahahahaha, kesin öyledirDüzelttim ben de sonradan. Demek eskiden çok daha eziliyordu. Yazık ulan. O zamanlar forumda olsam sinir krizi geçirirdim. Ama artık eski devir bitti. Artık tolerans yok. Artık safsatalara yer yok. Artık intikam var!
Croco,Vista,Jozu bu adamlara geri vites yapan kolpadan mı bahsediyorsunDaha çok çocuklar top oynarken, topu alıp havaya diken mahalle abilerini çağrıştırıyor. Gidin kumda oynayın der gibi bir havası var.
Potansiyelsiz mi ? Biz Ace'den potansiyelsiz diyoruz.İşte bunlar net kanıtlardır. Serinin en potansiyelli adamını birinden potansiyelsiz ayrıca adamına denk görüyorlar. Daha ne olması lazım eziklenmesi için. Adam her iki karakterin fanı olduğu için en iyi şekilde dileklerini yazıyor.
Jinbeiye tek atan adamdan bahsediyor benceCroco,Vista,Jozu bu adamlara geri vites yapan kolpadan mı bahsediyorsun
Ace fanısın. Zoro fanısın. İsteklerini yazıyorsun burada Ferit. Tartışılacak bir şey göremiyorum. Aynen bütün süpernovalar denktir zaten.Potansiyelsiz mi ? Biz Ace'den potansiyelsiz diyoruz.
Zoro'ya denk çünkü ikisi de süpernova ve Luffy'nin Süpernovalarla bildiğin ittifak yaptığı ortada artı Zoro'nun gücünü tam olarak görmedik.
Ama tek yemez orası öyle şimdi hakkını yememek lazım ama sözlerimizi çarpıtma lütfen.
FillerJinbeiye tek atan adamdan bahsediyor bence
Çok anime izlemişsin senJinbeiye tek atan adamdan bahsediyor bence