Sen dedin demiyorum zaten. Diyen çok kişi var.Amiral etmez ile Haki kullanamıyor arasında bir bağlantı göremedim ben :/ Ayrıca Haki kullanamıyor diye bir şey dediğimi de hatırlamıyorum :/
Sen dedin demiyorum zaten. Diyen çok kişi var.Amiral etmez ile Haki kullanamıyor arasında bir bağlantı göremedim ben :/ Ayrıca Haki kullanamıyor diye bir şey dediğimi de hatırlamıyorum :/
Vardı. Şu an olduğunu düşünmüyorum. Bilmem kaç yıl önce öyle diyorlarmış. O zamanlara denk gelmedim ben :/Sen dedin demiyorum zaten. Diyen çok kişi var.
Kim gömüyor onları yahu üç kuruşluk isimlere 5 kuruş değer vermeme olayı o.Devrimci lider god level olsa devrim için korsan krala ihtiyaç duymazdı çok yüksekten uçan rüyalar görüyorsun. Daha alabastayı bile kendi kurtaramamış luffy olmasa millet suya hasret kalacaktı.Benim fanı olduğum karakterler çok gömülüyor, hepsi aslında god level ama forumdakiler hiç anlamıyor :S
Konu da onu kastediyor zatenBu forum da en çok kim gömülüyo onun konusu tutar açsın biri.
Hakkında hiç bir şey bilinmeyen bir karakteri gömmeleri de garip.
Ben konuda atılan cevaplara istinaden kinaye yapmıştım aslında ama...Kim gömüyor onları yahu üç kuruşluk isimlere 5 kuruş değer vermeme olayı o.Devrimci lider god level olsa devrim için korsan krala ihtiyaç duymazdı çok yüksekten uçan rüyalar görüyorsun. Daha alabastayı bile kendi kurtaramamış luffy olmasa millet suya hasret kalacaktı.
Aslında Alabasta dışarıdan yardıma muhtaç görünmüyor. Luffy'nin kurtardığı bölgelerde düşmanları önce kahramandı. Yani bu sağlıklı bir çıkarım sayılmaz. Ben de senin aksine Monkey D.lerden bir tek Dragon'un balon çıkmayacağı beklentisindeyim.Kim gömüyor onları yahu üç kuruşluk isimlere 5 kuruş değer vermeme olayı o.Devrimci lider god level olsa devrim için korsan krala ihtiyaç duymazdı çok yüksekten uçan rüyalar görüyorsun. Daha alabastayı bile kendi kurtaramamış luffy olmasa millet suya hasret kalacaktı.