Bunu hakaret sayarım..Jinbe fanı mı oldun?
Bunu hakaret sayarım..Jinbe fanı mı oldun?
Shanks toplasan 10 defadan az sahne aldı ama onun sahne de az olması onu efsaneleştiriyor bence Shanks Luffy den çok sevilmeli ama işte E.Oda Shanks ı gizemli bir adam olarak yarattı belki Shanks için hiç arc bile yapmaz o zaman hayal kırıklığı olurShanks
Kimse değerini bilmiyor.
Law ı Luffy den güçlü iddia edenler olunca Law'ın üstüne çok gidildi. Birde tayfası çok güçsüz deniliyor. Ondan mı?Kesinlikle Law.
Ya aslında Oda tarafından da kısıtlandı. Doffy yere yığıldığında şok çaktı ama onun yerine kalbini alıp halledebilirdi. Luffy'nin işi olduğu için Law'a bırakılmadı, böyle olunca Dof'u yenemeyen adam haline geldi. Vizyonsuz dendi, güçsüz dendi. Sanji durumundan da kötü bence bu. Çünkü adamda potansiyel var, onu düşünecek zeka da var ve mangakanın kısıtlamasına kalıyor. Sanji'de teknik olmadığı için gerçekten de Zoro'dan güçsüzdür diyorsun ama bu adamda her şey var ve Luffy'den güçsüz kalıyor. Bundan nefret ediyorumLaw ı Luffy den güçlü iddia edenler olunca Law'ın üstüne çok gidildi. Birde tayfası çok güçsüz deniliyor. Ondan mı?
" Law + Sugar. Bu ikili birleşti mi hayatta yenilmez. Yonko alırlar net. "Law ı Luffy den güçlü iddia edenler olunca Law'ın üstüne çok gidildi. Birde tayfası çok güçsüz deniliyor. Ondan mı?
Evet sana katılıyorum özellikle DS arc'ında niye Doffy nin kalbini sökmedi diye bende düşündüm ama sonra dedim ki bu adam Vergo ile de savaştı onunda kalbini koparsaydı Law'ı severimYa aslında Oda tarafından da kısıtlandı. Doffy yere yığıldığında şok çaktı ama onun yerine kalbini alıp halledebilirdi. Luffy'nin işi olduğu için Law'a bırakılmadı, böyle olunca Dof'u yenemeyen adam haline geldi. Vizyonsuz dendi, güçsüz dendi. Sanji durumundan da kötü bence bu. Çünkü adamda potansiyel var, onu düşünecek zeka da var ve mangakanın kısıtlamasına kalıyor. Sanji'de teknik olmadığı için gerçekten de Zoro'dan güçsüzdür diyorsun ama bu adamda her şey var ve Luffy'den güçsüz kalıyor. Bundan nefret ediyorum
Sonuna kadar Haklısın..." Law + Sugar. Bu ikili birleşti mi hayatta yenilmez. Yonko alırlar net. "
Bir zamanlar amma çok denildi şu.