Hahaha, beni o kadar büyütmeyin. Forumun karanlık zamanlarında Fuji tarafından bakmaya da çalıştım. Ama çok çaresiz kaldım. Fuji savunmak çakıl taşıyla yıldızları vurmayı hedeflemek gibi.Sen varsın
Hahaha, beni o kadar büyütmeyin. Forumun karanlık zamanlarında Fuji tarafından bakmaya da çalıştım. Ama çok çaresiz kaldım. Fuji savunmak çakıl taşıyla yıldızları vurmayı hedeflemek gibi.Sen varsın
Adam o yıldızı yere indirir, rahat rahat vurursun.Hahaha, beni o kadar büyütmeyin. Forumun karanlık zamanlarında Fuji tarafından bakmaya da çalıştım. Ama çok çaresiz kaldım. Fuji savunmak çakıl taşıyla yıldızları vurmayı hedeflemek gibi.
Hayeller.Adam o yıldızı yere indirir, rahat rahat vurursun.
İki yorumundan biri Fujitora vasıfsız. Nasıl gözardı edelim seniHahaha, beni o kadar büyütmeyin. Forumun karanlık zamanlarında Fuji tarafından bakmaya da çalıştım. Ama çok çaresiz kaldım. Fuji savunmak çakıl taşıyla yıldızları vurmayı hedeflemek gibi.
Hayır bi de gömerken yıldız, çakıl falan kullanıp örneklendiriyor. Utanması da yok.İki yorumundan biri Fujitora vasıfsız. Nasıl gözardı edelim seni
Yiyeceksin meteoru kafana.Hayeller.
Yahu adamın lakabı o, denizciler amiral ararken bile Fuji'yi köyüne sormuşlar. Köylü ne diyor bu denizciler diye anlamamış. Köyün yaşlısı gelmiş, bizim vasıfsızı arıyorlar diye olaya açıklık getirmiş. Şaka bir yana, gün gelir icraat yapar, hakkını en çok ben vereceğim, bu da sözüm olsun.İki yorumundan biri Fujitora vasıfsız. Nasıl gözardı edelim seni
Keşke, icraat yapsa da bizde az konuşsak.Hayır bi de gömerken yıldız, çakıl falan kullanıp örneklendiriyor. Utanması da yok.
Yiyeceksin meteoru kafana.
Eşeğin adı mıydı o?Cervantes
Doc Q'nun atını diyorsan o Stronger. Don Kişot'un yazarı Cervantes. Ben de Oda gömülüyor iğnelemesi yaptım öyle.Eşeğin adı mıydı o?