Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2025 Sezonu

Bu arada yarışı izledim de sabah yazasım yoktu, şimdi içimde kalmasın yazayım.
Günün sürücüsünün Bearman olmaması -her ne kadar fan oylarıyla belirleniyor olsa da- büyük skandal. Çocuğun 14. virajdaki birebir aynı olan geçişleri hem zekiceydi hem de yarıştaki en keyifli anlardı bence. Bazıları herhalde geçen haftaki yarışı izledi Çin gp diye. Sekizinci başlayıp sekizinci bitiren, dikkat çekici bir geçiş falan yapmayan Antonelli'nin kazanmasının başka açıklaması yok.
Vers'in Leclerc'i geçişi de harikaydı. O virajda dışarıdan öyle bir geçiş yapmak gerçekten inanılmaz. İzlerken napıyor bu manyak dedim.
Racing bullsta bir sorun mu oldu bilmiyorum ama çok kötü yarıştılar. Sıralamadaki performanslarına yazık oldu. Hadjar'da büyük ışık görüyorum yine de. İyi olacak bu çocuk.
Ön tarafta çok geçiş olmasa da gerek Norris-Russell çekişmeleri gerekse de Ferrarinin soytarılıkları eğlendirdi. Geridekilerin yarışları genel olarak güzeldi. Özellikle Albon'un bir ara çıkıp "en hızlı benim, herkesi geçerim" minvalindeki telsiz konuşması çok iyiydi, tebessüm ettirdi.
Mclaren aracı kusursuz neredeyse, yalnızca top speedde yavaş kalmışlar sanırım. O da yüksek downforce ayarıyla alakalı olabilir. Piastri kardeşimin kazanmasına sevindim. Bir de Norris'in son anlardaki gerilimli fren pedalı olayı Hamilton'ın 2020 Silverstone'da lastiği patladıktan sonra kazandığı yarışı hatırlattı. Bir viraj daha olsa Russell geçecekti, ucuz yırttı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık