Takılıyordum reis, ben Alonso'cuyum zaten.F1 cahili yorumu atmasan olmaz zaten...
Takılıyordum reis, ben Alonso'cuyum zaten.F1 cahili yorumu atmasan olmaz zaten...
Öyle bir şey yok, olayın iç yüzünü bilmeyenlerin boş sallamaları...Ula timsah geleli 5 dakika olmadı bu ne gerginlik. Hamilton tokatlamış işte Alonso'yu aynı araçla niye kıskanıyorsun?
Senin gibi Alonso'cu olmaz olsun! Yalan yanlış bilgiler yayıyorsun...Takılıyordum reis, ben Alonso'cuyum zaten.
Ya bırak Hamilton baya daha tüysüzken tokatlamış Alonso'yu işteÖyle bir şey yok, olayın iç yüzünü bilmeyenlerin boş sallamaları...
Olsa içim yanmaz da neyse. :S
Hamilton ilk önce tarafsız mücadelede Rosberg'i yensin, Alonso'yu sonra tartışırız...
Senin gibi Alonso'cu olmaz olsun! Yalan yanlış bilgiler yayıyorsun...
Aynen...Ya bırak Hamilton baya daha tüysüzken tokatlamış Alonso'yu işte
Spa izlemesi en zevkli pist. Bu nasıl bir yorum! 1!1!1!1!!1!1!1!1!1!1!!1!1Sprint sıralama turları yağmur nedeniyle belirsiz bir süre ertelenmiş. Her sene mi olur arkadaş!? Imu-sama neredesin, gözünü seveyim Spa'ya da şu tarifeden uygula ya sana zahmet.
Spa'yı ben de çok seviyorum da araba ve lastik tasarımı nedeniyle yere tükürseler sprey etkisi yüzünden yarış yapılamıyor. Durum böyle olunca bir anlık öfkeyle çıkmış ağzımdan. :/ F1 var oldukça Spa da olsun.Spa izlemesi en zevkli pist. Bu nasıl bir yorum! 1!1!1!1!!1!1!1!1!1!1!!1!1
F1 yönetiminin iş bilmezliği, şunları izlemiş olmasak...Spa'yı ben de çok seviyorum da araba ve lastik tasarımı nedeniyle yere tükürseler sprey etkisi yüzünden yarış yapılamıyor. Durum böyle olunca bir anlık öfkeyle çıkmış ağzımdan. :/ F1 var oldukça Spa da olsun.
Evet, burada da çok sprey var ama artık arabalar çok büyük olduğundan mıdır nedir, şimdi bu spreyde böyle mücadele etseler kesin kaza olur ya. Zaten Spa'da sürekli kaza oluyor, sprey etkisini azaltmadan yarıştırmamak daha iyi bence.F1 yönetiminin iş bilmezliği, şunları izlemiş olmasak...
Şimdi ki arabalar hantal, o dönem arabalar dans ediyordu pisste. Şimdi direksiyonu döndüremiyorlar. Araçlar hem büyük hem ağır. Fakat yine de sprey olayını çözmeye çalışıyor çözemiyorlar. Çamurluk vb. tarzda bir çözüm denediler o da olmadı.Evet, burada da çok sprey var ama artık arabalar çok büyük olduğundan mıdır nedir, şimdi bu spreyde böyle mücadele etseler kesin kaza olur ya. Zaten Spa'da sürekli kaza oluyor, sprey etkisini azaltmadan yarıştırmamak daha iyi bence.
Arabalar çok hantal ya gerçekten. Eskiler virajı dönerken bile zikzak yapabiliyormuş, şimdikiler düzlükte yarış çizgisinden bir santim kaysa 3-5 saniye kaybediyor. xD Bir sonraki tasarımda küçültürler umarım.Şimdi ki arabalar hantal, o dönem arabalar dans ediyordu pisste. Şimdi direksiyonu döndüremiyorlar. Araçlar hem büyük hem ağır. Fakat yine de sprey olayını çözmeye çalışıyor çözemiyorlar. Çamurluk vb. tarzda bir çözüm denediler o da olmadı.