O zaman suçu hamidoya atıp kaçıyorumSainz blokaj yaşıyor, sonra aklınca hinlik yapıp viraja dalıyor. Piastri'nin yaptığını yaparsan, başkası olmasa bile virajı kötü alırsın zaten. Adama başka şans bırakmadı, dursa mıydı? Ne yapsın daha?
O zaman suçu hamidoya atıp kaçıyorumSainz blokaj yaşıyor, sonra aklınca hinlik yapıp viraja dalıyor. Piastri'nin yaptığını yaparsan, başkası olmasa bile virajı kötü alırsın zaten. Adama başka şans bırakmadı, dursa mıydı? Ne yapsın daha?
Sainz az daha Hamilton'ı da yiyordu bu arada. Sainz savunacağım diye Hamilton suçladın ya! Bak, Fatih Altaylı ne diyor Sainz için:O zaman suçu hamidoya atıp kaçıyorum
Alonso'ya da goat demiş, hamidoya pozitif deyip geçmişSainz az daha Hamilton'ı da yiyordu bu arada. Sainz savunacağım diye Hamilton suçladın ya! Bak, Fatih Altaylı ne diyor Sainz için:
Not: Süreli attım ama süresini de diyeyim. 1:06:37.
Jos'tan 1 ay boyunca dayak yiyeceğini fark edince verso
Jos tarafından 1 ay boyunca benzin istasyonuna bırakılacağını fark edince Verso.Jos'tan 1 ay boyunca dayak yiyeceğini fark edince verso
Demiştim @amanedenHamilton bayağı iyiydi. Yukarıda attığım sıralama zaten bir önceki turlarından sonraydı, Vers'i geçmişti. Yazık oldu ama reis arka planda işlerini yürütür bir şekilde. Yarın Russell'ın frenler patlayabilir, herkes dikkatli olsun. sdsdkldsdksl
Doğru diyor, prime Alonso Vers'i yener aynı araçla. 2012 Alonso yani, şuan yaşlandı adam ama hala formda kafa kafaya giderler.
F1 cahili yorumu atmasan olmaz zaten...Kıskanıyorsa 7 kez dünya şampiyonu olduğu için olabilir ama tam @Sir Crocodile 'a sorulacak soru bu. xD
Ula timsah geleli 5 dakika olmadı bu ne gerginlik. Hamilton tokatlamış işte Alonso'yu aynı araçla niye kıskanıyorsun?Doğru diyor, prime Alonso Vers'i yener aynı araçla. 2012 Alonso yani, şuan yaşlandı adam ama hala formda kafa kafaya giderler.
F1 cahili yorumu atmasan olmaz zaten...