Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Formula 1 2024 Sezonu

Russell birkaç haftadır telsizden çok sallıyor ya Hamilton'a. Geçen sene araba güncellemeleri vs. derken adamı yenince o da kendisini büyük görmeye başladı herhalde ama karşısında tarihin en başarılı ismi var, biraz sakinleşse iyi olur. Böyle kudurunca konsantrasyonu bozuluyor, dediğin gibi kendi yarışını da batırıyor. :D

Norris'i ben de pek sevmiyorum, podyum yaptığı ya da belli bir süre önde götürdüğü yarışlardan sonra bile çok garip demeçler veriyor, şampiyon olsa düşünemiyorum. :D Ama Piastri iyi gibi ya şimdilik. Hem Mclaren'i de seviyorum ben, önde olsunlar.
Geçen senenin ilk yarısı Hamilton'ın arabasını bir şeyler deneyeceğiz diye delik deşik etmişlerdi zaten, o zaman iyiydi araları. :oleyo: Şimdi dediğin gibi ağzı biraz fazla açılmaya başladı ya da F1 bize sadece o kısımları dinletiyor, bilemedim. Hamilton'ın kendi demecine göre 1. ya da 2. olurmuş. İlk üç çok yakın olduğu için 1. de olabilirdi 4. de muhtemelen. Neyse sprint zaten, çok mühim değil. Arabayı düzgün kaldırsın da. :oleyo2:

Norris kupayı kırdıktan sonra ne boş konuştu ya. Emeğe de saygısı yok veledin. Piastri coşturuyor maşallah.

Geçen senenin ilk yarısı Hamilton'ın arabasını bir şeyler deneyeceğiz diye delik deşik etmişlerdi zaten, o zaman iyiydi araları. :oleyo: Şimdi dediğin gibi ağzı biraz fazla açılmaya başladı ya da F1 bize sadece o kısımları dinletiyor, bilemedim. Hamilton'ın kendi demecine göre 1. ya da 2. olurmuş. İlk üç çok yakın olduğu için 1. de olabilirdi 4. de muhtemelen. Neyse sprint zaten, çok mühim değil. Arabayı düzgün kaldırsın da. :oleyo2:

Norris kupayı kırdıktan sonra ne boş konuştu ya. Emeğe de saygısı yok veledin. Piastri coşturuyor maşallah.
Hamilton bayağı iyiydi. Yukarıda attığım sıralama zaten bir önceki turlarından sonraydı, Vers'i geçmişti. Yazık oldu ama reis arka planda işlerini yürütür bir şekilde. Yarın Russell'ın frenler patlayabilir, herkes dikkatli olsun. sdsdkldsdksl

Perez emekli ol, onurlu yaşa abim.

Edit: Sidepodu yarılmış adamın. Görmedim, kusura bakma abim. Hamilton'a da ceza geldi zaten, suçlu oymuş. xD

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık