Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Sağ olasın reis başvurulabilirim o zaman sana :d bu 5x5 çok mantıklı gibi geldi sence değil mi?
Ya sınırlarını zorladığın sürece her program iyi. Önemli olan dengeyi tutturmak. Antrenmanı iyi yapacan. İyi dinlenecen ve yemeğine dikkat edecen. Ben hem izole hem de bench press gibi bir çok kası çalıştıran hareketleri bir arada yapıyorum. Daha eğlenceli bence. Sana da kendi yaptığım antrenmanı verecektim.:D

Ya sınırlarını zorladığın sürece her program iyi. Önemli olan dengeyi tutturmak. Antrenmanı iyi yapacan. İyi dinlenecen ve yemeğine dikkat edecen. Ben hem izole hem de bench press gibi bir çok kası çalıştıran hareketleri bir arada yapıyorum. Daha eğlenceli bence. Sana da kendi yaptığım antrenmanı verecektim.:D
Olur başlangıç için önerdiğin bir program varsa alırım :D yemek çok önemli mi

Kaç kiloyla başlanır mesela reis programa baktım da düz ağırlıklısız squat bile mahveder gibi şu an :D
O tamamen kişisine bağlı ya, inşaatta calisan adamla home office çalışan adam aynı değil tabiki de. Ağırlığın seni değil senin ağırlığı kontrol etmen önemli, sizi kontrol edecek biri olmadığı için sakatlık riski az olan hareketlerle başlamak daha mantıklı bence.
Yazdık ya yukarıda uzun uzun :artiz: İlk başlarken en hafif kilolarda yap,et kesiği olacaksın ister istemez, sonra yapabildiğin kadar yavaş yavaş artırırsın, hem squat ile başlama, popon daha da büyür:a:
Başlangıçta rahatlıkla kaldırabileceğin ağırlıklarla başlaman lazım formu o şekilde iyice oturacak.
burada ayrıntılı şekilde yazıyor

Ağırlık hiç olmasa bile formu otururken birinin yardımcı olması lazım ya da düzgün formda yapmak zorunda olduğun makineli hareketler daha mantıklı bence.

@RedAcT'in yaptığı program fena değildi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık