Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Selam, bende biraz göbek var Okulların açılmasına da iki ay. Bu iki aylık süreçte göbeği eritmek istiyorum. Öyle vay çok kaslı olayım falan gibi bir düşüncem de motivasyonum da yok :D. Sadece 50 yaşında memurlarınkiyle yarışan göbekten kurtulayım diyorum. Ama fitness hakkında öyle çok bilgim yok. İnternetteki şeyler de genelde genel vücut geliştirme şeyleri. öyle ağır bir programa girmek istemiyorum. O tepe kaybolsun yeter.
Ege Fitness back in business actually always in business. Bence Ege'nin yağ yağma adına verdiği programlar güzel herhangi bir tanesini seç ve yap.

Selam, bende biraz göbek var Okulların açılmasına da iki ay. Bu iki aylık süreçte göbeği eritmek istiyorum. Öyle vay çok kaslı olayım falan gibi bir düşüncem de motivasyonum da yok :D. Sadece 50 yaşında memurlarınkiyle yarışan göbekten kurtulayım diyorum. Ama fitness hakkında öyle çok bilgim yok. İnternetteki şeyler de genelde genel vücut geliştirme şeyleri. öyle ağır bir programa girmek istemiyorum. O tepe kaybolsun yeter.
Ya az ye ya da çok hareket et.

Basit mantık her zaman döver.

Evde kendi imkanlarımla başladım ama ağırlık sehpası fiyatlarını hiç gözüm tutmadı. Sehpada yapılan hareketlerin yerde yapabileceğim varyasyonlarını uygulasam aynı verimi alabilir miyim acaba

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık