İyi hoşta bu barfiks değil.Alem Zorocu olmuş alemmmmm!
İyi hoşta bu barfiks değil.Alem Zorocu olmuş alemmmmm!
Çabayı taktir edeceğine barfiks değil diyorsun. Barfiks değilmiş. Vay arkadaş.İyi hoşta bu barfiks değil.
Zorocu dediğin barfiks çeker dambıl kaldırır. En fazla yatar iki şınav çeker. Mekik Zorocuya terstir. Şimdi bu kedi Zoroculuğu yerlere yatırmışken neyini takdir edicem.Çabayı taktir edeceğine barfiks değil diyorsun. Barfiks değilmiş. Vay arkadaş.
2 kilo 2 kilodur, çok yoğun değilseN devam etseydin keşke1 ay evde kendimce spor yaptım işte bisiklet olsun dambıl olsun plank falan üstüne yemeği azalttım anca 2 kilo falan verebildim, spor yapma isteğim de kalmadı artık.
2 kilo gayet güzel, en sağlıklısı bu zaten.1 ay evde kendimce spor yaptım işte bisiklet olsun dambıl olsun plank falan üstüne yemeği azalttım anca 2 kilo falan verebildim, spor yapma isteğim de kalmadı artık.
Bakalım işe başlayana kadar yapmaya devam ederim belki, işe başlayınca otomatik kilo veriyorum zaten.2 kilo 2 kilodur, çok yoğun değilseN devam etseydin keşke
2 kilo mükemmel. Ama şu da var artık daha az vermeye başlayacaksın. İlk ay su attığın için daha fazla verirsin hep. Ama 2 yine de mükemmel.1 ay evde kendimce spor yaptım işte bisiklet olsun dambıl olsun plank falan üstüne yemeği azalttım anca 2 kilo falan verebildim, spor yapma isteğim de kalmadı artık.
Olum bu şimdi '' 1 hafta yemek yemeyin zayıflarsınız'' falan demiştir güvenemem ben...@Wuma'nın yorumlarını kaydettim bir klasöre, zayıflamak istediğim açıp okuyorum
Spor sohbetteki yorumlarına bakıyorum zaten xDOlum bu şimdi '' 1 hafta yemek yemeyin zayıflarsınız'' falan demiştir güvenemem ben...