Evde salon olmadığı sürece yapmak zor ama vücut ağırlığı ile bir şeyler yapabiliyorsun.Bu işi evde yapabilenlere cidden imreniyorum, ben evde tek bir şınav bile çekmiyorum.
Evde salon olmadığı sürece yapmak zor ama vücut ağırlığı ile bir şeyler yapabiliyorsun.Bu işi evde yapabilenlere cidden imreniyorum, ben evde tek bir şınav bile çekmiyorum.
Red okları sana çevirmiş gizli gizli iş yürütüyor. .dAdam MacFit kurmuş evine ama sorsan yazıcıyla oyun oynuyor, yersen
Salondaki disipline alıştıktan sonra evde yaptığım hiç bir şey tatmin etmiyor.Evde salon olmadığı sürece yapmak zor ama vücut ağırlığı ile bir şeyler yapabiliyorsun.
10 numara beş yıldız.Eksik denilebilecek tek şey squat rack.Gençler buda benim nacizane spor odam sizce nasıl ?
Önerilere açığım.
Önerim fotoğrafı kaldırıp buradan gitmen :/ Onun harici çok güzel olmuşGençler buda benim nacizane spor odam sizce nasıl ?
Önerilere açığım.
hocam on numara kurmuşsun işte, bir rack ekle bir daha zaten salonun önünden dahi geçmene yokGençler buda benim nacizane spor odam sizce nasıl ?
Önerilere açığım.
Reis sağlam ekipman, bende bir koşu bandı bir set ağırlık ve şimdi sehpa ile barifks duvarı gelecek. @Silver'e kalsa eve salon açmışımGençler buda benim nacizane spor odam sizce nasıl ?
Önerilere açığım.