Ahaha Historia ile uğraşırken iyiydi. Eve gelsin at foto.Reis sağlam ekipman, bende bir koşu bandı bir set ağırlık ve şimdi sehpa ile barifks duvarı gelecek. @Silver'e kalsa eve salon açmışım
Ahaha Historia ile uğraşırken iyiydi. Eve gelsin at foto.Reis sağlam ekipman, bende bir koşu bandı bir set ağırlık ve şimdi sehpa ile barifks duvarı gelecek. @Silver'e kalsa eve salon açmışım
Abim sen zaten kurmuşsun, bi Silver'ın kurdele kesmesi kalmışReis sağlam ekipman, bende bir koşu bandı bir set ağırlık ve şimdi sehpa ile barifks duvarı gelecek. @Silver'e kalsa eve salon açmışım
Makina gibi adamsın beee ne gereği var. İnanmam, Silver günlerdir övüyorsa kesin bi btc hesabını kontrol etmiştir senin. Biz ceyiz sandığı diye lego toplama kutularını kullanıyoruz :/Yok ya hiç makine falan yok, tamamen zaruri olanlar var, ceyiz sandığından sehpa yapmıştım kendime o kadar kötüydü durum
Gidip üç beş barfiks çekeyim gaza geldimMakina gibi adamsın beee ne gereği var. İnanmam, Silver günlerdir övüyorsa kesin bi btc hesabını kontrol etmiştir senin. Biz ceyiz sandığı diye lego toplama kutularını kullanıyoruz :/
Ne tarafa düşüyoruz?Gençler buda benim nacizane spor odam sizce nasıl ?
Önerilere açığım.
Altına kalın mat gibi bişey aldım kaydırmaz sesi baya kesti, versede çok umursamıyorum açıkçası alt kat zaten ses yapan bi aile sesten şikayet edemez Ederse döverim@madLove koşu bandı alt kata gürültü veriyor mu?