Can sıkıcı derken ?Göğüs çok can sıkıcı bir kas. Omzum zayıf bir olduğu için haliyle orasını da etkiliyor.
Can sıkıcı derken ?Göğüs çok can sıkıcı bir kas. Omzum zayıf bir olduğu için haliyle orasını da etkiliyor.
En kritik soru 6 ayda bunlar gibi olur muyum?Spora başladığım ilk zamanlarda şu videodaki doğal olduğunu iddia eden eczane depolarını izleyerek şöyle bir fiziğe ulaşabileceğimi sanardım.Şimdi bakıyorum da o zaman ki halim baya safmış.
6 ayda bunlardan biri olmak imkansız.Bu adamın yağ oranına düşmeyi bırak sadece kas kütlelerine ulaşmak en az 8 ila 9 yıllık düzenli ağırlık çalışmanın üstüne sağlam beslenme ister.En kritik soru 6 ayda bunlar gibi olur muyum?
6 ay çok :SEn kritik soru 6 ayda bunlar gibi olur muyum?
Yok la bende biliyorum hani 1 yıllık salon ücreti verip 1 ay sonra bırakanların genel olarak sorduğu ilk soru budur ya ondan6 ayda bunlardan biri olmak imkansız.Bu adamın yağ oranına düşmeyi bırak sadece kas kütlelerine ulaşmak en az 8 ila 9 yıllık düzenli ağırlık çalışmanın üstüne sağlam beslenme ister.
O soranlar genellikle salon hocaları merdiven altı ilaç kazıklıyor.Mersin'de gittiğim salon merdiven altı üretilmiş Sarms falan satıyordu.Yok la bende biliyorum hani 1 yıllık salon ücreti verip 1 ay sonra bırakanların genel olarak sorduğu ilk soru budur ya ondan
Abe kol baklava yeter ?Yok la bende biliyorum hani 1 yıllık salon ücreti verip 1 ay sonra bırakanların genel olarak sorduğu ilk soru budur ya ondan
İkinci soru da abe ben protein tozunu koluma sürüyom büyümüyor niye mi :dYok la bende biliyorum hani 1 yıllık salon ücreti verip 1 ay sonra bırakanların genel olarak sorduğu ilk soru budur ya ondan