merdiven çıkarken nefes nefese mi kaldınVücuda biraz dikkat etmenin zamanı gelmiş.
merdiven çıkarken nefes nefese mi kaldınVücuda biraz dikkat etmenin zamanı gelmiş.
merdiven çıkarken nefes nefese mi kaldın
giyme?O kadar olmadım henüz. 5-10 kilo fazlam var sanırım. Tişört giyince fark ettiriyor.
giyme?
şaka şaka dşgkslg giy. yani hafif bi aksiyonda zorlayan bişey varsa egzersiz iyidir ayrıca vücut yağı da aşırı değilse iyidir şimdi bilemedim...
vücut geliştirme bana korkunç gelmeye başladı son yıllarda. vücut geliştirme değil de yaşlandırmaya dönüyor iş. vücut dismorfisi denen karadelik leş psikolojiye girmeden, etrafından fırtılıp gitmek lazım sanki.Zorlayan bir aksiyon yok açıkçası. Sadece görüntü açısından.
İnternetteki sosyal medyadaki vücutlara kafayı takıp onları hedef koyarsan çok sıkıntı. İnsanın algısı da değişiyor. Belli fit bir vücuda sahip olmakla yetinmeyi bilmek lazım. Fazlası zarar.vücut geliştirme bana korkunç gelmeye başladı son yıllarda. vücut geliştirme değil de yaşlandırmaya dönüyor iş. vücut dismorfisi denen karadelik leş psikolojiye girmeden, etrafından fırtılıp gitmek lazım sanki.
vücut formunu korumak için harcadığın zaman ve bu süreçte edindiğin stres endeksi var. doğal olmayan bi hacimde kas kütlen varsa ve bunu korumak için aşırı vakit harcayıp vücudu da gereksiz strese sokuyorsan bu bağımlılığa dönüşüyor. işte o disformi karadeliği dediğim şeye hiç yaklaşmamak lazım, fazlası ciddi zararİnternetteki sosyal medyadaki vücutlara kafayı takıp onları hedef koyarsan çok sıkıntı. İnsanın algısı da değişiyor. Belli fit bir vücuda sahip olmakla yetinmeyi bilmek lazım. Fazlası zarar.
Boynuna zeytinyağıyla masaj yap günlük ve bezle sar, youtube üzerinde boyun fıtığı egzersizleri var günlük o hareketleri yap inşaallah bir önce rahatsızlığından kurtulmuş olacaksın, çok geçmiş olsun.Eridim bittim 1 ay içinde. Ramazanda bir boynum tutuldu 1 aydır geçmedi, sıfır spor yapıyorum, doktor sırası da hala gelmedi. Boyun fıtığı olabilir gibi geliyor ama onun bile ağrısınin geçmesi lazımdı. Sporu birden bırakınca da sanırım hızlı mi eridim anlamadım. Kollarım duruyor ama üst vücut söndü gibi. Ne yapmak lazım çözemedim.
Boyunda sol tarafım hiç acımıyor ama sağ tarafa 2noktaya basınca acıyor, boyun tutulması geçti ama sağ omzuma ve koluma vurdu. Özelde öper diye devletten doktor sırası bekliyorum. Ayın 22.sinde beyin ve sinir cerahisine alabildim, gün gelene kadar hastalıktan ölmezsek iyi. Mayıs ayında tenis turnuvası da var bu gidişle onu es geçeceğim.Boynuna zeytinyağıyla masaj yap günlük ve bezle sar, youtube üzerinde boyun fıtığı egzersizleri var günlük o hareketleri yap inşaallah bir önce rahatsızlığından kurtulmuş olacaksın, çok geçmiş olsun.