Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

@Sakata Gintoki
Dostum Krizo'yu beğendin mi? İlk 10 yapamaz diyorlar Mr. Olympia'da ama yapacak bence. Define geldikten son ilk 5 bile mümkün.
Krizo'yu beğenmedim, kütleyi şunu bunu geç adam poz verirken öbür tarafa gidip geliyor. Bu kadar zorlanması bi hayli absürt, iyi kondüsyonla gelirse ilk beş mümkün ancak işi zor. Benim openda en beğendim iki sporcu Blessing Awodibu ve Andrew Jacked. Belki şu an değil ama yeterli kütleyi kazandıklarında zirveye oturacak iki isim. Özellikle Andrew Jacked boy avantajıyla daha şanslı. Blessing Awodibu ise bence daha estetik bir vücuda sahip. Bu ikisi rahmetli Shawn Roden'ı anımsatıyor bana. Bir şekilde zirveye oturacaklarına inanıyorum.

Krizo ile Nick yan yana kalsa Nick poz bilgisiyle alır rahat. Krizo gerçekten çok titriyor. Buna katılıyorum.

Bence Andrew Jacked daha çok Shawn'a benziyor. Zarif bir vücut inşa etmiş. Blessing hafiften Krizo ve Nick gibi büyük gözüküyor.

Bir de Vito diye birisi geliyor. O da birkaç yıla lider olabilir.

Krizo ile Nick yan yana kalsa Nick poz bilgisiyle alır rahat. Krizo gerçekten çok titriyor. Buna katılıyorum.

Bence Andrew Jacked daha çok Shawn'a benziyor. Zarif bir vücut inşa etmiş. Blessing hafiften Krizo ve Nick gibi büyük gözüküyor.

Bir de Vito diye birisi geliyor. O da birkaç yıla lider olabilir.
Cidden canavar gibiler şunlara baktıkça çerez gibi kalıyor vücudumuz. :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık