Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Fitness & Vücut Geliştirme Sohbet

Kullandığın pirincin markası, iriliği önemli. Bazı markada ne yaparsan yap istediğin gibi olmaz. O yüzden aldığın bulgurun markası önemli. Bunun dışında, bazı bulgular önceden ıslatılınca iyi oluyorken, bazıları da bir su tutsan ya da tutmasan iyi oluyor.
Bulguru bir değiştireyim bakalım ilk olarak

Antrenmanımın 3.ayında Stomach Vacuum (Göbek Vakumlama) hareketini öğrendim. Bu mucize hareketi daha önce öğrenmediğim için neredeyse pişmanım. Hareket dışarıdan görünemeyen ama tüm karnı saran, duruş için önemli bir kasmış. İsmi Transversus Abdominis. İç Karın Kası da deniyormuş. Karın bölgesinde hakimiyeti arttıran, karın kası yapıldığında bile oluşan öne sarkmayı engelleyen, duruşu iyileştiren ve baya sağlam şekilde bel incelten bir antrenmanmış, adeta doğal bir korse gibi. Karın Kasları bir binaysa bu kas binanın temeli deniyor. Bu hareketi uygulayanlar varsa ipuçlarına veya başka yararlarını duymaya açığım.

Yarından itibaren harekete başlayacağım. Hala fazla yağı yaktığım için ölçüde hatalar olabilir. Belki fazla yağ sebebiyle belimin incelmesi konusunda pek etkisi olmaz çünkü bu antrenman yağ yakmıyor haliyle. Yine de bir şeyler olacağından eminim.

Şu anda belimin çevresi 96 cm civarı. 2 hafta, 1 ay ve 2 ay içinde belimin ne kadar inceldiğini buraya belirtirim.

Son düzenleme:
Antrenmanımın 3.ayında Stomach Vacuum (Göbek Vakumlama) hareketini öğrendim. Bu mucize hareketi daha önce öğrenmediğim için neredeyse pişmanım. Hareket dışarıdan görünemeyen ama tüm karnı saran, duruş için önemli bir kasmış. İsmi Transversus Abdominis. İç Karın Kası da deniyormuş. Karın bölgesinde hakimiyeti arttıran, karın kası yapıldığında bile oluşan öne sarkmayı engelleyen, duruşu iyileştiren ve baya sağlam şekilde bel incelten bir antrenmanmış, adeta doğal bir korse gibi. Karın Kasları bir binaysa bu kas binanın temeli deniyor. Bu hareketi uygulayanlar varsa ipuçlarına veya başka yararlarını duymaya açığım.

Yarından itibaren harekete başlayacağım. Hala fazla yağı yaktığım için ölçüde hatalar olabilir. Belki fazla yağ sebebiyle belimin incelmesi konusunda pek etkisi olmaz çünkü bu antrenman yağ yakmıyor haliyle. Yine de bir şeyler olacağından eminim.

Şu anda belimin çevresi 97 cm civarı. 2 hafta, 1 ay ve 2 ay içinde belimin ne kadar inceldiğini buraya belirtirim.
İlk defa yapacaklara önerim hatalardan kaçınmak için bu videoyu izleyip başlamasıdır.

Deneyeyim.

@Siyah Ateş
Bacak hareketleri hariç diğer bölgeleri çalıştıracak malzeme var, yıllardır spor salonuna gitmiyorum acaba sırf bacak için yazılsam mı diye düşünüyorum ne diyorsun ?
Bacak için makina şart, yüksek ağırlık şart... Yani bacak için evde uygulayabileceğin bir yöntem bilmiyorum, belki vardır ama bilmiyorum. Hem Sadece bacak için değil, komple vücudun için salon iyi gelir. O ortam başta iticidir ama bi alışır seversen, sadece bedenin değil ruhun için de çok iyi bir şey yapmış olursun. Bi dene mutlaka.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık