Abi millet anlık skor mu paylaşıyor Ayrica cogu üye yorumlara bakmadan oy kullanip yorumlari görünce oy değişiyor.Abi ciddiyet diye, oy değiştirmeyi kapat diyorsun, ama kim önde oy vermeden öğrenmesinin sağlamasına o kadar değil diyorsun. Ha oy değiştirmiş, ha A zaten geride B ile C'nin arasında da bir oy kalmış, o zaman ben B'ye vereyim demiş ne farkı var ?
Öyle biri miyim, lütfen.Sen Erdemi zorladın mı yoksa Shanks'a oy atsın diye.^^
Gereksiz Sarı demek istedin.^^Anketteki yeşil gereksiz hariç diğer efsane karakterlerden özür dileyerek oyumu Sanji Reise verdim.
Bir ankette Sanji varsa diğerlerine bakılmaz
Sanji olmasa aç kalırlarGereksiz Sarı demek istedin.^^
Beyazsakal hak ederek geldi buralara@Mercury Dof yarı finale çıksın diye yaptığın hileleri, oy değişimini sömürerek beyazsakalın çıkmasını sağlamanı unutmadık. Şaka bir yana oy değiştirme başından beri kapalı olmalıydı. Yanlış anlama bu benim kişisel fikrim; fakat goygoy olsun diyerek tüm bu anket sürecini çok kötü yönettin. Bir dahaki anketlerin için yapıcı bir eleştiri olarak algıla bu dediğimi.
Böyle şeyleri atıyorsak Wb ve Shanks fanları yok eder burayı.
Oy değiştirme yoksa ve oy atmadıysa bir üyenin, bunun tam tersi olmayacağına garanti verebilir misin ? Bir kişinin oy değiştirme varken durumu yazmasını anlarım, oy veren zaten görüp değiştirebilir ama burda görüm kaydırma yok. Bir kişi neden bu durumda anketin durumunu yorumlara yazar ? Ciddiyetse hepten ciddiyet olsun. Anket sonucuna etki edecek şeyler yasaklansın.Abi millet anlık skor mu paylaşıyor Ayrica cogu üye yorumlara bakmadan oy kullanip yorumlari görünce oy değişiyor.