O zaman kavgaO zaman uğruna canını vereceği babasının yanına dönebilir. Yakınındayken koruması daha kolay olur.
Uğruna canını verebileceği derken tayfasını ve kaptanını kastediyordum :/O zaman uğruna canını vereceği babasının yanına dönebilir. Yakınındayken koruması daha kolay olur.
Aynen.Luffy fanları kendinize gelin. Marimocular her zamanki gibi şıklara bile bakmadan Zoro'ya basıyorlar. Shanks, Wb falan aklınızı çelmesin eyy Luffy'ci kardeşlerim.
Sanji seven dostlarımızdan da bir seferlik destek bekliyoruz.
Yetiş ya @Alpamis yetiş ya @Monkey D. Luffy
Abi ciddiyet diye, oy değiştirmeyi kapat diyorsun, ama kim önde oy vermeden öğrenmesinin sağlamasına o kadar değil diyorsun. Ha oy değiştirmiş, ha A zaten geride B ile C'nin arasında da bir oy kalmış, o zaman ben B'ye vereyim demiş ne farkı var ?O kadar da değil.
O zaman kavga
Uğruna canını veriyor ama tüm tayfanın canını riske atmaktan da çekinmiyor. Gitsin bir köşede versin canını bir zahmet.Uğruna canını verebileceği derken tayfasını ve kaptanını kastediyordum :/
Sen Erdemi zorladın mı yoksa Shanks'a oy atsın diye.^^Tabiki de Shanks.
Zaten burada saatlerce de tartışsak kimsenin favori karakterinin değişeceğini düşünmüyorum uzatmanın anlamı yokUğruna canını veriyor ama tüm tayfanın canını riske atmaktan da çekinmiyor. Gitsin bir köşede versin canını bir zahmet.
Buraya Sanji hakkında çok uzun bir eleştiri yazabilirdim, ama Sanji karakterini daha fazla tartışmayacağım.
Benim oyum Roronoa Zoro.