Lost boys izlersen önyargın kırılabilir
Fragmana baktım güzel duruyor alındı listeye. Karantinada yapcak bir şey yok zaten. Bakalım inş Batman yaramı unutturur.Blu ray'a para verdirecek nadir bir film
Lost boys izlersen önyargın kırılabilir
Fragmana baktım güzel duruyor alındı listeye. Karantinada yapcak bir şey yok zaten. Bakalım inş Batman yaramı unutturur.Blu ray'a para verdirecek nadir bir film
Joel'e o konuda ben de gıcığım, ama 8MM çok vurucu bir film. Oyuncuları da iyi Nicholas Cage, James Gandolfini, Joaquin Phoneix... Beğeneceğini düşünüyorum.İzlememişim daha. İzledikten sonra yorum yapabilirim. Bu hafta izlerim bakalım. Ancak yönetmeni olan Joel Schumaher'e bir önyargı var bende Batman filminden dolayı.
James Gandolfini ve Joaquin Phoneix için izlenir ikisi de büyük oyuncular. Işıklar içinde uyusun Tony abi için her şeyi izlerim.Joel'e o konuda ben de gıcığım, ama 8MM çok vurucu bir film. Oyuncuları da iyi Nicholas Cage, James Gandolfini, Joaquin Phoneix... Beğeneceğini düşünüyorum.
İspanyolca ödevim için bu filmi izledim. 3 karakterin kişiliklerini analiz edeceğim. Gelde çık işin içinden ne gerçek ne hayal şaşırdık kaldıkopen your eyes
vanilla sky izle belki farklı vurgular vardır :d belki de karakterde yakalayamadığın, sana normal gelen bişeyler vardır, diğer film bu farkı görmeni sağlayabilir :Sİspanyolca ödevim için bu filmi izledim. 3 karakterin kişiliklerini analiz edeceğim. Gelde çık işin içinden ne gerçek ne hayal şaşırdık kaldık
Scott Pilgrim vs. the WorldTruman Show
Groundhog Day
The Man From Earth
İnterstate 60
gibi filmleri izlemiş hastası olmuş biriyim. Var mı bu tarz film önerebilecek?
Rainman benzeriBirdman
The man who wasnt there
The wrestler
American beauty
Dallas buyers club
Kuzuların sessizliği
Nightcrawler
Rainman
The wolf of wall street
Her
Forrest gump
King of Comedy
Film bulmakta zorlanıyorum , bana hitap eden filmler bunlar. Nokta atışı tavsiye yapabilecek var mı ?