Komedi filmi ya, eğlencelik. Dramlı versiyonu da var Ford v Ferrari izlemediysen ona da bak.Nascar mı? Başkası önerse engellerdim ama sen olunca mecbur izleyeceğiz reis.
Komedi filmi ya, eğlencelik. Dramlı versiyonu da var Ford v Ferrari izlemediysen ona da bak.Nascar mı? Başkası önerse engellerdim ama sen olunca mecbur izleyeceğiz reis.
Onu biliyorum da bunu ilk defa gördüm, teşekkürler. İlk fırsatta izleyeceğim.Komedi filmi ya, eğlencelik. Dramlı versiyonu da var Ford v Ferrari izlemediysen ona da bak.
Hawkeye ok atmıyorsa boşuna para harcamaya gerek yok.Tag izlemeyen varsa kesinlikle tavsiye ederim. Hawkeye abimiz hala Hawkeye ama ok atmıyor filmde
Killer Joe izle?Birdman
The man who wasnt there
The wrestler
American beauty
Dallas buyers club
Kuzuların sessizliği
Nightcrawler
Rainman
The wolf of wall street
Her
Forrest gump
King of Comedy
Film bulmakta zorlanıyorum , bana hitap eden filmler bunlar. Nokta atışı tavsiye yapabilecek var mı ?
Tamam ¿Killer Joe izle?
Tek bir karakterin biyografik yada kurgu hikayelerini seviyorsun herhalde öyle algıladım.O tarz filmlere baksan daha iyi olur.Birdman
The man who wasnt there
The wrestler
American beauty
Dallas buyers club
Kuzuların sessizliği
Nightcrawler
Rainman
The wolf of wall street
Her
Forrest gump
King of Comedy
Film bulmakta zorlanıyorum , bana hitap eden filmler bunlar. Nokta atışı tavsiye yapabilecek var mı ?
Halbuki hiç biyografi filmi açıp izlemem + olarak anlatıcı ses olması da hoşuma gidiyor.Tek bir karakterin biyografik yada kurgu hikayelerini seviyorsun herhalde öyle algıladım.O tarz filmlere baksan daha iyi olur.
Sin City izlemişsindir herhalde herkesin seveceği tarzda bir film.Halbuki hiç biyografi filmi açıp izlemem + olarak anlatıcı ses olması da hoşuma gidiyor.
İlk defa duydum güzele benziyor amaSin City izlemişsindir herhalde herkesin seveceği tarzda bir film.
2000 sonrası baya bilindik film ilk defa duymana şaşırdım.Tarantino tarzına benzer.İlk defa duydum güzele benziyor ama