İsimleri tuhaf ya bir bakayım dedim hepsini izlemişim xdİspanyolca olmaları İspanyol yapmıyor filmleri, ona göre
İsimleri tuhaf ya bir bakayım dedim hepsini izlemişim xdİspanyolca olmaları İspanyol yapmıyor filmleri, ona göre
Pedro Almodovar yönetmenin adı filmlerine sıradan başla aranıyorsan.İsimleri tuhaf ya bir bakayım dedim hepsini izlemişim xd
Tamam onları araştırayım..Pedro Almodovar yönetmenin adı filmlerine sıradan başla aranıyorsan.
Önüme nasıl gelirse öyle bakıyorum bende işte isimler değişiyor ya bende unutuyorum haliyleEn popi filmler ya bunlar zaten :d
İsimleri genellikle Türkçe veya İngilizce tutuyor insanlar hafızalarında, o yüzdendir.
Ben hep orjin dil kullanıyorum
Ben o filme bayılmıştım, dövmeİçinde yaşadığım deri izlediğim en kusmunç dolu filmdi önermeyin şunu
Bugün Toc Toc diye ispanyol yapımı bir film izledim.Ona da bak istersen çünkü eğlendim baya izlerkenBen o filme bayılmıştım, dövme
Bakarım ona da azmış hem süresi ekledim Puruble <3Bugün Toc Toc diye ispanyol yapımı bir film izledim.Ona da bak istersen çünkü eğlendim baya izlerken
<3Bakarım ona da azmış hem süresi ekledim Puruble <3
Ya film süperde o hikaye ne öyle ya öyle hikaye mi olurBen o filme bayılmıştım, dövme
Yaratıcı işte alışılmışın dışında gerçi ona gelen kadar neler varda xdYa film süperde o hikaye ne öyle ya öyle hikaye mi olur