Tamamdır, ekliyorum.Alımlar devam ediyor ise katılmak isterim.
Tamamdır, ekliyorum.Alımlar devam ediyor ise katılmak isterim.
Sen ilk sahnede kaldın galiba.Bu konuda yaptığımız şeyin özünün bu olduğunu düşünüyorum. Başkalarının (yönetmen hariç) ne dediğinden çok bizim filmde ne bulduğumuzu ya da bulamadığımızı, hissettiklerimizi, yaşadığımız halleri yorumluyoruz (doğru veya yanlış). Yoksa dediğin gibi ekşiden yorum okuyup film hakkında konuşmak kolaya kaçmak olur.
Bu sayede kendi film zevkimizi de keşfediyoruz.
İlk 10 dakikasını izledim. Sonra iş çıktı başıma kaldı öyle. Muhtemelen bu gece izlerim.Sen ilk sahnede kaldın galiba.
Hee. Tanıdığım kişilerin bu tarz filmler hakkındaki yorumunu merak ediyorum da bir sorayım dedim.İlk 10 dakikasını izledim. Sonra iş çıktı başıma kaldı öyle. Muhtemelen bu gece izlerim.
Anladım. İzleyeyim yorum yapacağım mutlaka.Hee. Tanıdığım kişilerin bu tarz filmler hakkındaki yorumunu merak ediyorum da bir sorayım dedim.
Anladım. İzleyeyim yorum yapacağım mutlaka.
Evet, kulüp aktif olduğu sürece üye alımı devam edecek. Ekleyeyim mi?Üye alımı devam mı
alırsanız sevinirmEvet, kulüp aktif olduğu sürece üye alımı devam edecek. Ekleyeyim mi?
Devam ediyor mu hala üye alımıEvet, kulüp aktif olduğu sürece üye alımı devam edecek. Ekleyeyim mi?