Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

End bence Acnologia'nın insan hali. ( insandan ejdere dönüşmüştü ya ) zamanında bir çok ejderi katletmişti ve İgneel ona saldırdı. Çok güçlü olduğu için öldüremedi. İnsan hali diyorum çünkü Acnologia'nın kendisi olsaydı bir ejderha denirdi şeytan denmezdi ve önceden bize gösterilmezdi bence.

Hatta o Carla'nın beyaz şövalye dediği eleman da Acnologia Zeref'in şeytanı demişti. End de Zeref'in şeytanı olduğundan benim teorimi destekliyor

thosy

Zerefin ejderha olduğunu nerden öğrendiniz ?
Zeref insan degilmi ya benmi yanlış biliyorum.
Zeref insanda ben END i ejderha diye düşündüm.. Zeref Ejderha mı diye soran başkası

Turnuvanın son gününden önce Wendy bir büyü kullanıp ölmüş ejderrhalardan birinin ruhunu çağırmıştı. Acnologia'nın aslında insan olduğunu söylemişti. Ejder kesme büyüsünü kullananlar ejderha öldürüp kanına temas edince(kanıyla bir şeyler yapıyordu ama sanki duş filan diyordu :D ) güçleniyormuş. Öldürdüğü ejderha arttıkça yavaş yavaş ejderhaya dönüşüyormuş. Acnologia da bu şekilde insanken ejderhaya dönüşmüş ve ejderhaların kralı olmuş.

O sırada kraliyet askeri araya girip bizim bilgimize göre Acnologia'yı ejderha yapan kişi aslında Zeref diyor.

http://www.mangareader.net/fairy-tail/301/20
http://www.mangastream.to/fairy-tail-chapter-303-page-21.html

O sırada kraliyet askeri araya girip bizim bilgimize göre Acnologia aslında Zeref diyor.
Yanlış hatırlamıyorsam orada zeref'in yardımıyla ejderha oldu - zeref ejderha olmasını sağladı gibi bir şey söylüyordu.
Zerefin ejderha olmasıyla ilgili bir şeyin hiç geçmemiş olması lazım seride.

Yanlış hatırlıyorum olabilirim tekrardan.

thosy

Yanlış hatırlamıyorsam orada zeref'in yardımıyla ejderha oldu - zeref ejderha olmasını sağladı gibi bir şey söylüyordu.
Zerefin ejderha olmasıyla ilgili bir şeyin hiç geçmemiş olması lazım seride.

Yanlış hatırlıyorum olabilirim tekrardan.
Evet şimdi baktım tekrar.. Acnologia'yı ejdere çeviren Zeref'ti yazıyor. Düzeltiyim öbür mesajda da.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık