Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Aylık bir seri daha çıkartacaklardı diyorlardı Mangaka. İlk FT hakkında. Onun kapağımı bu yoksa ?
Biraz araştırdım Fairy Tail Zero nedir ne değildir diye, senin dediğin gibiymiş.

http://www.animenewsnetwork.com/new...magazine-to-launch-with-fairy-tail-zero-manga

4 Anime bölümü içeren bir dvd ile gelecekmiş.
Fairy Tail'in gizli kökenini falan anlatacakmış.
Master Mavis ana karakter olacakmış.

Kapakta görebileceğiniz bikinili mavis'den anlaşılabileceği gibi bol bol fan service göreceğiz yine :D

:hhh: İyiydi bak bu ama END kim ben pek çözemedim onu ? Yani şimdi İgnell yenememiş natsu mu yenecek onu ?
END Zerefin yarattığı şeytanların en güçlüsü. Lullaby/Delidora gibi. Igneel meselesinde ise olay biraz muallakta; igneel in gücümü yetmedi yoksa başka sebeblerden ötürümü öldüremedi - aşk veyahut sevgi vb.- bu tam olarak açıklanmadı bana kalırsa. Zamanı geldiğindede Natsu nun karar vermesi gerekecek, END i öldürecekmi yoksa yaşamasına izinmi verecek onu yenince.

Tartarosun amacıda işte END i summonlamak. Onun için uğraşıyorlar. END gelince birkaç bir şey olacak ve END sayesinde Zeref e yaratıcılarına ulaşacaklar. Planları bu sanırım

END Zerefin yarattığı şeytanların en güçlüsü. Lullaby/Delidora gibi. Igneel meselesinde ise olay biraz muallakta; igneel in gücümü yetmedi yoksa başka sebeblerden ötürümü öldüremedi - aşk veyahut sevgi vb.- bu tam olarak açıklanmadı bana kalırsa. Zamanı geldiğindede Natsu nun karar vermesi gerekecek, END i öldürecekmi yoksa yaşamasına izinmi verecek onu yenince.

Tartarosun amacıda işte END i summonlamak. Onun için uğraşıyorlar. END gelince birkaç bir şey olacak ve END sayesinde Zeref e yaratıcılarına ulaşacaklar. Planları bu sanırım
END de o zaman ejderhadır herhalde .s

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık