Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

End bence Acnologia'nın insan hali. ( insandan ejdere dönüşmüştü ya ) zamanında bir çok ejderi katletmişti ve İgneel ona saldırdı. Çok güçlü olduğu için öldüremedi. İnsan hali diyorum çünkü Acnologia'nın kendisi olsaydı bir ejderha denirdi şeytan denmezdi ve önceden bize gösterilmezdi bence.

Hatta o Carla'nın beyaz şövalye dediği eleman da Acnologia Zeref'in şeytanı demişti. End de Zeref'in şeytanı olduğundan benim teorimi destekliyor

Ben böyle düşünmüyorum. Sonuçta END bildiğin biyolojik bir silah, diğerleri gibi. Kitabın iblisi yani. Bunun dışında Acnologia ejderhaya dönüşmeden önce sıradan bir ejderha katili, insan. Bence END in Acnologia çıkma ihimali yok.

Turnuvanın son gününden önce Wendy bir büyü kullanıp ölmüş ejderrhalardan birinin ruhunu çağırmıştı. Acnologia'nın aslında insan olduğunu söylemişti. Ejder kesme büyüsünü kullananlar ejderha öldürüp kanına temas edince(kanıyla bir şeyler yapıyordu ama sanki duş filan diyordu :D ) güçleniyormuş. Öldürdüğü ejderha arttıkça yavaş yavaş ejderhaya dönüşüyormuş. Acnologia da bu şekilde insanken ejderhaya dönüşmüş ve ejderhaların kralı olmuş.

O sırada kraliyet askeri araya girip bizim bilgimize göre Acnologia'yı ejderha yapan kişi aslında Zeref diyor.

http://www.mangareader.net/fairy-tail/301/20
http://www.mangastream.to/fairy-tail-chapter-303-page-21.html

Önceki mesajını görmedim ama bu mesaj tamamen doğru. Çağırdıkları ejderha - Zilconis - bunları diyor. Hatta orada bizimkiler - wendy/natsu/gajeel - 3.5 atıyorlar bizdemi ejderha olacağız diye.

Büyük ihtimalle bu büyü aslında Mira nınki gibi olabilir. Hatırlarsan küçükken Mira şeytan kolunu eski haline getiremiyordu. Daha da benzer olarak şu örnek daha uygun olacak ; Claymore. Şimdi bunun hakkında spoiler vermiyim ama eğer okuyorsan uyanmış varlıkların nasıl olduğunu biliyorsundur. Dragon Slayer de böyle bir büyü bence. Ejderhanın vücudunu alıyorsun ve bir güç seviyesini geçince büyüyü kontrol edemeyip ejderha oluyorsun.

Bunu destekleyecek olarakda Ejderha Katillerinin Ejderha kanında yıkandıklarında güçlerinin artışı var. Sting in babası diyor bunu - weisslogia - beni öldürürsen daha güçlü olursun diye. İşte bununla Acnologia o kadar çok ejderha öldürüp o kadar güçleniyor ki bir süre sonra geri dönüşü olmuyor. En azından benim düşüncem bu yönde. Aksi halde Zerefin yarattıkları ona taparken, Zeref Acnologia yı görünce yusuflamazdı.

Zeref / Acnologia mevzusunda ise, bence orda direk olarak değilde maneviyat olarak sebep olmuş olabilir. Zeref yüzünden çıldırmış ejderhaya dönüşmüştür. Veyahut o gelen iki salağın hiçbişi bilmediğini varsayarak bu laf yanlış da olabilir.

O değil de bu serideki hatun çizimleri falan cidden övgüyü hak ediyor,çeşit çeşit yığınla hatun var.:/Oda'nın Nami klonları gibi değil en azından.:S

thosy

Önceki mesajını görmedim ama bu mesaj tamamen doğru. Çağırdıkları ejderha - Zilconis - bunları diyor. Hatta orada bizimkiler - wendy/natsu/gajeel - 3.5 atıyorlar bizdemi ejderha olacağız diye.

Büyük ihtimalle bu büyü aslında Mira nınki gibi olabilir. Hatırlarsan küçükken Mira şeytan kolunu eski haline getiremiyordu. Daha da benzer olarak şu örnek daha uygun olacak ; Claymore. Şimdi bunun hakkında spoiler vermiyim ama eğer okuyorsan uyanmış varlıkların nasıl olduğunu biliyorsundur. Dragon Slayer de böyle bir büyü bence. Ejderhanın vücudunu alıyorsun ve bir güç seviyesini geçince büyüyü kontrol edemeyip ejderha oluyorsun.

Bunu destekleyecek olarakda Ejderha Katillerinin Ejderha kanında yıkandıklarında güçlerinin artışı var. Sting in babası diyor bunu - weisslogia - beni öldürürsen daha güçlü olursun diye. İşte bununla Acnologia o kadar çok ejderha öldürüp o kadar güçleniyor ki bir süre sonra geri dönüşü olmuyor. En azından benim düşüncem bu yönde. Aksi halde Zerefin yarattıkları ona taparken, Zeref Acnologia yı görünce yusuflamazdı.

Zeref / Acnologia mevzusunda ise, bence orda direk olarak değilde maneviyat olarak sebep olmuş olabilir. Zeref yüzünden çıldırmış ejderhaya dönüşmüştür. Veyahut o gelen iki salağın hiçbişi bilmediğini varsayarak bu laf yanlış da olabilir.
Sadece son cümleyi düzeltmiştim zaten.

Bu arada umarım dediği gibi Claymore'a benzetmezler. Zaten karakterler komple başka serilerdekilere benziyor, senaryo da aynı olursa iyice eleştiri alacak. :D Ama dediğin olabilir. Bir yerden sonra Acnologia dost düşman ayırt etmeden bütün ejderleri öldürmeye başlıyordu. Yavaş yavaş kontrolünü kaybedip önüne gelene saldırmaya başlamış olabilir.

O değil de bu serideki hatun çizimleri falan cidden övgüyü hak ediyor,çeşit çeşit yığınla hatun var.:/Oda'ın Nami klonları gibi değil en azından.:S
Aynen, her zevke uygun kadın var. :D Ejderhaları da çok güzel çiziyor ama hakkını yemeyelim şimdi. :D

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık