Bildiğim kadarıyla, ana seri bitiyor, FT 100 years quest adı altında devam ediyor. O da şuan 103. bölümde. Ben şahsen 2. kısmı beğendim, okuyorum.Bu seriyi uzun zaman önce bitirmiştim, final vermemis miydi? neden hâlen devam ediyor?
FT'nin kendine has bir çıtır çerezliği var. O yüzden şu devam eden yeni serisi bittiğinde başlayıp bitireceğim sanırım. Boruto gibi bir saçmalık yapsaydı mangakası komple tiksinirdim seriden ama en azından aynı kadroyla tam gaz devam edip hikayesini işliyor olması insanın canını sıkmıyor.Fairy Tail gibi anime zor bulunur. Benzer örneği yok. Kusura var ama kusuruyla seviyorum bu animeyi. Bi yakın olarak gördüğüm Soul Eater.
Maşima-sensei macera neden hala devam ediyor şöyle açıklamış.Bu seriyi uzun zaman önce bitirmiştim, final vermemis miydi? neden hâlen devam ediyor?
Riful da tüy dikmiş. Yemin ediyorum kimsesizlerin kimsesisin.Maşima-sensei macera neden hala devam ediyor şöyle açıklamış.
"Perilerin kuyrukları var mıdır? Dahası periler var mıdır? Bu sorular sonsuz bir gizem ve sonsuz bir macera barındırır. İşte bu Fairy Tail'in arkasındaki anlamdır. Olasılıklar sonsuz ve maceralar asla sona ermez."
Final Villain Selene mi, yanlış hatırlamıyorsam loncanın içine sızmıştı, ilk bir kaç bölümü okumuştum.104. müthiş bölüm bizlere duygu dolu anlar yaşattı. Laxus yerde yatan Kirie ve Luşi'ye bakarak içleri ısıtan samimi bir gülümseme ile Luşi'nin gücünü kabul etti. Öte yandan Natsu ile Suzaku ikilisine Happi de katıldı ve artık muhteşem üçlü oldular. Bakalım korkunç bir savaş olan İgnia vs Selene mücadelesine ne gibi bir etklileri olacak. Arada kaynamasalar iyi. En son olarak ise Erza yine Erzalığını yaptı. Misaki gibi Gildarts ve Laxus düzeyi diye anılan bir karaktere karşı müthiş bir mücadele örneği sergiliyor. Heyecan hiç olmadığı kadar dorukta.
Bu da Maşima-sensei'nin bizler için seçtiği muhteşem kapak.
Benim okuduğum bir seri değil ama siz çok seviyorsunuz...Bu bölümden de keyif almanıza çok sevindim. Rab sizinle olsun.104. müthiş bölüm bizlere duygu dolu anlar yaşattı. Laxus yerde yatan Kirie ve Luşi'ye bakarak içleri ısıtan samimi bir gülümseme ile Luşi'nin gücünü kabul etti. Öte yandan Natsu ile Suzaku ikilisine Happi de katıldı ve artık muhteşem üçlü oldular. Bakalım korkunç bir savaş olan İgnia vs Selene mücadelesine ne gibi bir etklileri olacak. Arada kaynamasalar iyi. En son olarak ise Erza yine Erzalığını yaptı. Misaki gibi Gildarts ve Laxus düzeyi diye anılan bir karaktere karşı müthiş bir mücadele örneği sergiliyor. Heyecan hiç olmadığı kadar dorukta.
Bu da Maşima-sensei'nin bizler için seçtiği muhteşem kapak.
Anime çıkacak müthiş bir şekilde ancak tarihi verilmedi hala. Dedikodular sonbahar sezonunda çıkacağı yönünde. 2022 içinde çıkar muhtemelen, yine de belirsiz.Final Villain Selene mi, yanlış hatırlamıyorsam loncanın içine sızmıştı, ilk bir kaç bölümü okumuştum.
Animesi gelecekti, bir haber yok mu?