Doğru, Lucy'e bir şey olsun da o zaman görelim Ignia'yı falan
Doğru, Lucy'e bir şey olsun da o zaman görelim Ignia'yı falan
Yorumların kedicikleri andırıyor ya.100. müthiş bölüm FT100 adına yakışır bir bölüm oldu. Maşima-sensei bizleri şaşırtmadı ve muhteşem bir performans ile dalya dedi. Bölümdeki Natsu vs Suzaku normalin dışında ve bekletinlerin ötesinde müthiş bir savaştı. Suzaku saldırdı ve Natsu savundu, gerilim hat safhadaydı. Natsu'nun matematik işlemine gelirsek esasında doğru cevap verdi. Lucy'nin aslında 15 yıldız ruhu var, yani 5 tanesini çıkarırsan 10 tane kalır. Natsu bunu düşünerek 12-5=10 cevabını verdi ama duman attı o esnada ve sonuç bu. Netice olarak heyecan dorukta.
Maşima-sensei'nin exceedlerinden olayım bari. Exceedler, kediciklere kıyasla çok daha güzel bir konum olur benim adıma.Yorumların kedicikleri andırıyor ya.
Patiyi de salla dur sabahtan akşama. Mis.Maşima-sensei'nin exceedlerinden olayım bari. Exceedler, kediciklere kıyasla çok daha güzel bir konum olur benim adıma.
Riful bölümleri 1 hafta geriden takip ediyorsun bak demedi deme.100. müthiş bölüm FT100 adına yakışır bir bölüm oldu. Maşima-sensei bizleri şaşırtmadı ve muhteşem bir performans ile dalya dedi. Bölümdeki Natsu vs Suzaku normalin dışında ve bekletinlerin ötesinde müthiş bir savaştı. Suzaku saldırdı ve Natsu savundu, gerilim hat safhadaydı. Natsu'nun matematik işlemine gelirsek esasında doğru cevap verdi. Lucy'nin aslında 15 yıldız ruhu var, yani 5 tanesini çıkarırsan 10 tane kalır. Natsu bunu düşünerek 12-5=10 cevabını verdi ama duman attı o esnada ve sonuç bu. Netice olarak heyecan dorukta.
Okunur bence. Aynı tadı aldım ben epey sardı beni.Ilk serie den güzel mi yoksa aynı tadı vermiyo mu?