Doğru diyorsun dostum, 101. müthiş bölümün Japoncasının görünce 100. müthiş bölümü henüz okumadığı fark ettim.Riful bölümleri 1 hafta geriden takip ediyorsun bak demedi deme.
Doğru diyorsun dostum, 101. müthiş bölümün Japoncasının görünce 100. müthiş bölümü henüz okumadığı fark ettim.Riful bölümleri 1 hafta geriden takip ediyorsun bak demedi deme.
Son sayfada niye sansür var ? Çok yazık.101. müthiş bölümde Maşima-sensei tarafından labirentteki kartlar yeniden dağıtıldı. Savaşlar tekrardan yön değiştirdi. Suzaku vs Natsu yerini Suzaku & Natsu'ya bıraktı. Öte yandan İgnia bambaşka bir seviye, bu nedenle Selene bile kayıtsız kalamadı ve oyuna girdi. Şu noktada, iki ejder tanrısı savaşmak üzereyken Dünya bile tehdit altında, muhteşem bir savaş patlak vermek üzere. Bu esnada Selene'nin Gezgin Karga'yı önemseyip ona yol göstermesi çok güzeldi. İnce kadınLuşi vs Kiria da bütün bu kıyamet sırasında son hız devam etmekte. Kiria Luşi'yi küçümsedi ancak Luşi artık büyük oyuncu. FT'nin gücü adına payına düşeni yapacaktır. Heyecan dorukta.
Bir manga'dan bekleyeceğimiz tüm verimi aldık, muhteşem bir bölümdü. Teşekkürler Mashimi-san!101. müthiş bölümde Maşima-sensei tarafından labirentteki kartlar yeniden dağıtıldı. Savaşlar tekrardan yön değiştirdi. Suzaku vs Natsu yerini Suzaku & Natsu'ya bıraktı. Öte yandan İgnia bambaşka bir seviye, bu nedenle Selene bile kayıtsız kalamadı ve oyuna girdi. Şu noktada, iki ejder tanrısı savaşmak üzereyken Dünya bile tehdit altında, muhteşem bir savaş patlak vermek üzere. Bu esnada Selene'nin Gezgin Karga'yı önemseyip ona yol göstermesi çok güzeldi. İnce kadınLuşi vs Kiria da bütün bu kıyamet sırasında son hız devam etmekte. Kiria Luşi'yi küçümsedi ancak Luşi artık büyük oyuncu. FT'nin gücü adına payına düşeni yapacaktır. Heyecan dorukta.
Gereksiz sansür. Arkadaşlar bugün manga bölümümde Lucy ile soyunma challange yapıyorum.Bir manga'dan bekleyeceğimiz tüm verimi aldık, muhteşem bir bölümdü. Teşekkürler Mashimi-san!
![]()
Bu bir sansürden ziyade Maşima-sensei'nin insan vücuduna karşı olan estetik yaplaşımı, pek çoklarınca kullanılan sanatsal bir teknik. Esasında bilim dünyasında insan beyni üzerinde dalgalar ile yapılan çalışmalarda insan beyninin doğrudan çıplaklık yerine dolaylı çıplaklığı daha uyarıcı bulduğu gözlemlenmiş. Görünen o ki Maşima-sensei eserini yaratırken bilim ile sanatı harman ediyor.Gereksiz sansür. Arkadaşlar bugün manga bölümümde Lucy ile soyunma challange yapıyorum.
@Mike , senin bunlardan haberin olması lazım reis.Bir manga'dan bekleyeceğimiz tüm verimi aldık, muhteşem bir bölümdü. Teşekkürler Mashimi-san!
![]()
FT'i okumak lazım 
Hiç okumadım belki ilerde@Mike , senin bunlardan haberin olması lazım reis.
Eleman fanartlardan daha açık çizilmiş manga sayfası çizmişFT'i okumak lazım
![]()

ve bunu gören Laxus çıldırıp büyünün etkisinden çıkıp Kiria'yı ezecek.
ve Kiria köpeği Laxus'u alıp diğer perileri avlamaya çıkacak.
ve bunu gören Laxus çıldırıp büyünün etkisinde çıkıp Kiria'yı ezecek.
ve Kiria köpeği Laxus'u alıp diğer perileri avlamaya çıkacak.