Üye silindi 1004
Ben trap çok severim. ?Trap yaw. :/
Ben trap çok severim. ?Trap yaw. :/
Şöyle bir şey çizsinler önce.Kahretsin yakalandım!! Bu hanımefendinin fanartlarını çizmiyorlardır bence...
Anladık anladık! Sen de "abiiiiii Berserk hariç gerisi yalan abii" tayfadansın.
Sadece bir soruydu genco, sadece bir soru.Beni hiç etkilemedi.
Yani? Ne ara yazarların kişiliklerine girmeye başladık? Ben mi yanlış takip ediyorum konuyu?
Bilmem. Hani her çizdiği kadın karakteri belki de 16 yaşında hayal ediyor çizerken.. Yani sonuçta bilinçaltını, kültürel birikimini ve bakış açısını da seriye dahil ediyor bir yazar. Oh çok hoş dediğiniz kadın karakterlerin çoğu belki de aslında bu abimizin 16 yaş fantezisi ürünü? Garantisini verebilir misin olmadığının? ?Yani? Ne ara yazarların kişiliklerine girmeye başladık? Ben mi yanlış takip ediyorum konuyu?
Bu sahne var iken bunu demen ilginç.Bu sahne o kadar iyi ki, tüm mangalara bile bedel olabilir.
Serisinde kadın karakter de çizmiyordu. ?Bilmem. Hani her çizdiği kadın karakteri belki de 16 yaşında hayal ediyor çizerken.. Yani sonuçta bilinçaltını, kültürel birikimini ve bakış açısını da seriye dahil ediyor bir yazar. Oh çok hoş dediğiniz kadın karakterlerin çoğu belki de aslında bu abimizin 16 yaş fantezisi ürünü? Garantisini verebilir misin olmadığının? ?
Yazdığı serinin geneli 2 metre boyunda kaslı karakterlerin olduğu bir seri.Bilmem. Hani her çizdiği kadın karakteri belki de 16 yaşında hayal ediyor çizerken.. Yani sonuçta bilinçaltını, kültürel birikimini ve bakış açısını da seriye dahil ediyor bir yazar. Oh çok hoş dediğiniz kadın karakterlerin çoğu belki de aslında bu abimizin 16 yaş fantezisi ürünü? Garantisini verebilir misin olmadığının? ?
Konudan fazla dışarı çıkaracak sorular sormayalım lütfen.Sadece bir soruydu genco, sadece bir soru.
Tahmin edeyim hepsi reşit olman kız. Yazarı lütfen kişiliğine göre değerlendirme karakter 16 yaşındaki bir kızın ciciklerini tutuyor kişiliğiyle alakası yok. ?Serisinde kadın karakter de çizmiyordu. ?
Valla o sahnenin onda biri kadar etkilenmedim.
Bu serinin erbabı @Riful'dur bana laf söylemek düşmezO boş bardağı hemen yere bırak Yuba! @RocheFelix Ft serisinin duş suyu caiz midir?
Sen çizerleri karıştırdın. Onun attığı toriko dan mangaka sı sorunlu değilŞöyle bir şey çizsinler önce.
Sadece bir soruydu genco, sadece bir soru.