Sen de az değilsin. Mavi saçlı karakterleri ezbere biliyorsun. ?Yazıklar olsun! Sen Re:Zero'da da Remci adamsın zaten.. Maviye zaafın var.
Sen de az değilsin. Mavi saçlı karakterleri ezbere biliyorsun. ?Yazıklar olsun! Sen Re:Zero'da da Remci adamsın zaten.. Maviye zaafın var.
Mavi en sıcak renk öyle diyorlar malum. ?Sen de az değilsin. Mavi saçlı karakterleri ezbere biliyorsun. ?
Aslında öyle değil... Tercihim Elsa olurdu. Bana ara ara derdiYazıklar olsun! Sen Re:Zero'da da Remci adamsın zaten.. Maviye zaafın var.
Erza x zoro, blcak maria x sanji gibi bir şey olur ama. ? erza shiplenmek için fazla alfa.İnternetten bi ara Roronoa Zoro'yla Erza'yı şipsevdi ediyorlardı. Emin misin?
Ben senden Güneş Prenses'inin hanene doğmasını beklerdim. ?Aslında öyle değil... Tercihim Elsa olurdu. Bana ara ara derdi
Ultear manga aleminden Juvia'dan sonra en iyi waifu.Makima gibi bir kebap ile karşılaştırılmamasi gereken sayılı isimlerden ayni zamanda.Ultear gibisi gelmez ?
Harbiden ben de çok zorlandım. Ikisinden de azar azar olsa en iyisi gibi.Juvia'nın duş suyuna gerek yok, kendi suyu var.