Üye silindi 1004
Böyle shounen mi olur yahu? Namahrem yerlerinden akan su damlasına kadar çizmiş. Bu serinin mangakası tutuklansın, Japon Aile yapısının genleriyle oynuyor.Tam bir Shonen seri. Çocuklara duş almanın önemini anlatıyor.
Böyle shounen mi olur yahu? Namahrem yerlerinden akan su damlasına kadar çizmiş. Bu serinin mangakası tutuklansın, Japon Aile yapısının genleriyle oynuyor.Tam bir Shonen seri. Çocuklara duş almanın önemini anlatıyor.
Chainsaw Man adlı bir seriden. Boş bir zamanında okumanı tavsiye ederim. Hatta beğenirsen Fire Punch'ı da oku. O daha güzel.Bu sanat eseri kimin?
FT'i bir ara okuyordum fakat zaman atlamasından sonra sıkıldım.
Bilmiyorum bu seriyi.Eh işte. Bu sahne onu beşe katlar.
O boş bardağı hemen yere bırak Yuba! @RocheFelix Ft serisinin duş suyu caiz midir?Böyle shounen mi olur yahu? Namahrem yerlerinden akan su damlasına kadar çizmiş. Bu serinin mangakası tutuklansın, Japon Aile yapısının genleriyle oynuyor.
Katlayamaz. İçerik olarak sürreal değil. Aynısı Berserk için de geçerli karmakarışık rus salatası gibi olması yetmiyor. CM'deki sahne insanın aklını alıyor açıklayamıyorsun bile böyle bir süreallik.Eh işte. Bu sahne onu beşe katlar.
Bu serinin yazarı 16 yaşındaki birisine cinsel birliktelik teklifi eden kişi değil mi?Eh işte. Bu sahne onu beşe katlar.
Abartma sen de. Secde eden astronotlar var işte. 2028'de göreceğiz.Katlayamaz. İçerik olarak sürreal değil. Aynısı Berserk için de geçerli Karmakarışık rus salatası gibi olması yetmiyor. CM'deki sahne insanın aklını alıyor açıklayamıyorsun bile böyle bir süreallik.
Kahretsin yakalandım!! Bu hanımefendinin fanartlarını çizmiyorlardır bence...O boş bardağı hemen yere bırak Yuba! @RocheFelix Ft serisinin duş suyu caiz midir?
Anladık anladık! Sen de "abiiiiii Berserk hariç gerisi yalan abii" tayfadansın.Abartma sen de. Secde eden astronotlar var işte. 2028'de göreceğiz.
20 senede 3 seri çıkartan Mashima vs Daha bir seriyi bitiremeyen Oda. ?
Trap yaw. :/Kahretsin yakalandım!! Bu hanımefendinin fanartlarını çizmiyorlardır bence...
Beni hiç etkilemedi.Katlayamaz. İçerik olarak sürreal değil. Aynısı Berserk için de geçerli karmakarışık rus salatası gibi olması yetmiyor. CM'deki sahne insanın aklını alıyor açıklayamıyorsun bile böyle bir süreallik.
Yani? Ne ara yazarların kişiliklerine girmeye başladık? Ben mi yanlış takip ediyorum konuyu?Bu serinin yazarı 16 yaşındaki birisine cinsel birliktelik teklifi eden kişi değil mi?