Ben size dedim bir çift bölüm çakar diye, ya da yılbaşı özel bölümü verir demiştim.
Taktik yaptı işte. Erza tek dostlarına vuramaz. Onun zaafını kullanacak, hem annesi Erza'ya eğitiyor bir nevi.Ben Eliieen sonda ejdere falan dönüşür sanıyordum. Gitti Wendy e girdi ya
Garip şeyler olacak gibi bir de onu oradan çıkarması var. Aklma bir tek Zeref geliyor.Taktik yaptı işte. Erza tek dostlarına vuramaz. Onun zaafını kullanacak, hem annesi Erza'ya eğitiyor bir nevi.
Wendy ölebilir, güzel de olur bence.Garip şeyler olacak gibi bir de onu oradan çıkarması var. Aklma bir tek Zeref geliyor.
Saçma değil mi ya.Annesi hem erza ya hem wendy ye tek atar istese.Ama vücut değiştirme falan,ki wendy tamam küçük falan da dragon slayer.Anında vücudu aldı kızın madem öyle gir erza ya ruhuna işkence yap.Son sayfa hariç bölüm güzel.Taktik yaptı işte. Erza tek dostlarına vuramaz. Onun zaafını kullanacak, hem annesi Erza'ya eğitiyor bir nevi.
Bu kısmı bende sevmedim ama sonrasına bakmak lazım. Niye böyle yaptı, asıl hedefi ne, hala bilinmiyor. Kadın onları rakip olarak bile görmüyor. Kötü olarak kalır inş ama bana iyilerin tarafına kayacak gibi geldi. Zeref'e karşı bir plan yapmış olabilir. Gray'in babası gibi bir durumla karşılaşabiliriz.Saçma değil mi ya.Annesi hem erza ya hem wendy ye tek atar istese.Ama vücut değiştirme falan,ki wendy tamam küçük falan da dragon slayer.Anında vücudu aldı kızın madem öyle gir erza ya ruhuna işkence yap.Son sayfa hariç bölüm güzel.