piskopatlık bir durumu yok onun da.Değişik bir karakter.Başka bir dragneel çıktı şimdi.Değişik bir gücü var derken şenks imiz geldi.Direk tokatladı şu eski bir numarayı.Brandish nasıl?
@Kaido_93 berserktekine bayılırsın o zaman
piskopatlık bir durumu yok onun da.Değişik bir karakter.Başka bir dragneel çıktı şimdi.Değişik bir gücü var derken şenks imiz geldi.Direk tokatladı şu eski bir numarayı.Brandish nasıl?
animeleri de fena değil ama manga olarak tam bir şahseserdir.Ne op ne Kingdom yanına yaklaşamaz benim gözümde.Golden age arc ı tarihteki en kaliteli arctır ve tartışma kabul etmiyorum bu konuda.@Eustass Captain Kidd O animeyi de hiç izlemedim vakit bulursam bir ara başlarım
Brandish'i sevmeyen bizden değildir, seveceksin onu.piskopatlık bir durumu yok onun da.Değişik bir karakter.Başka bir dragneel çıktı şimdi.Değişik bir gücü var derken şenks imiz geldi.Direk tokatladı şu eski bir numarayı.
@Kaido_93 berserktekine bayılırsın o zaman
Gildarts bug zaten ya.Makarovdan dahi güçlü ama kaypak bir adam olduğundan dolanıyor öyle etrafta Söyledi zaten hayatta olsaydın kim kazanırdı çok merak ediyorum diye.Brandish'i sevmeyen bizden değildir, seveceksin onu.
Serena ölü olmasa gildarts biraz zor tokatlardı bana kalırsa. Serena bence gildarts'tan öndedir güç olarak.
Makarov çöp zaten ya, ölse de kurtulsak adamdan. Gençlerin önünü açmalı artık, laxus devralmalı ustalığı.Gildarts bug zaten ya.Makarovdan dahi güçlü ama kaypak bir adam olduğundan dolanıyor öyle etrafta Söyledi zaten hayatta olsaydın kim kazanırdı çok merak ediyorum diye.
Laxus ve Erzadan başkası olamaz.Belki Jane olabilir sürekli takılır loncada felan.Makarov çöp zaten ya, ölse de kurtulsak adamdan. Gençlerin önünü açmalı artık, laxus devralmalı ustalığı.