Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

@Daredewill Nadir de olsa cumartesi geldiği oluyordu bölümün, onun için şaşırmadım. Gelmez yani ekstradan bir bölüm haftaya cumartesiye kadar.

Sting bu bölümde biraz natsu, biraz gray, biraz da gajeel karışımı olmuş ama fena da olmamış. Haftaya artık savaş sonlanır mı yoksa Sting yenilip yerine başkası mı girer bilemiyorum, bakıp göreceğiz.

Fazla uzadı sanki bu dragneel'li bölümler. Asıl olaylara geçsek artık iyi olacak. Erza tarafı, Jellal tarafı ve Natsu'nun son durumu vs.

Frosch o sahneden bağımsız efsane zaten ya. Happy ile beraber mükemmel ikili olurlardı. :)

@Daredewill Nadir de olsa cumartesi geldiği oluyordu bölümün, onun için şaşırmadım. Gelmez yani ekstradan bir bölüm haftaya cumartesiye kadar.

Sting bu bölümde biraz natsu, biraz gray, biraz da gajeel karışımı olmuş ama fena da olmamış. Haftaya artık savaş sonlanır mı yoksa Sting yenilip yerine başkası mı girer bilemiyorum, bakıp göreceğiz.

Fazla uzadı sanki bu dragneel'li bölümler. Asıl olaylara geçsek artık iyi olacak. Erza tarafı, Jellal tarafı ve Natsu'nun son durumu vs.

Frosch o sahneden bağımsız efsane zaten ya. Happy ile beraber mükemmel ikili olurlardı. :)
Natsu'nun hafızası tazelenirken Sting de çözdü bazı şeyleri, o eleman Natsu'nun hücrelerinden üretilmiş olabilir. bölümlerleri uzatıyor ama şu aradan çıkaracağı herkesi bunlar üzerinden silecek gibi, sonra şu nerde bu nerde diye soramayacağız boşluk bırakmak istemiyor diye düşünüyorum. Böylesi daha iyi.

Frosch efsane ya, Happy'den daha çok seviyorum. Bunun özel bölümü vardı, kayboluyordu ve loncasını bulmaya çalışıyordu. Ama bu bölümde çizimi 10 numara olmuş.

Bana kalırsa çarşamba veya perşembe 1 bölüm daha gelecek.

Dragneel'in büyüsü de sağlammış, adam insanların zayıflıkları oldukları alanda çalışmış.

@Daredewill , Eskiden cumartesileri çıkıyordu bu seri. Erken düşünce korsanların eline erken gönderiyorlar 2-3 hafta önce de cumartesi çıkmıştı özel bir durum yok yani beklentiye girme fazla.

Haftada 3 bölüm geldiği zamanlarda da böyle şeyler oluyordu. İçime doğdu bu sefer, ya özel bölüm çizdi ya da normal bölüm verecek.
Haftada 3 bölüm olayını görmemiştim aynı gün 2 bölüm düşüyordu 30 küsür sayfalık. O sayılarda tartarosta oldu sadece başka olduysa da bilmiyorum güncele tartarosta yetişmiştim :)

Haftada 3 bölüm olayını görmemiştim aynı gün 2 bölüm düşüyordu 30 küsür sayfalık. O sayılarda tartarosta oldu sadece başka olduysa da bilmiyorum güncele tartarosta yetişmiştim :)
2 bölüm verip bir de üstüne özel bölüm verdiğini hatırlıyorum. Ama bu Zero ya da diğerinden veriyordu. 3 bölüm bir kere kesin oldu ama 1 kere olur zaten.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık