Sting in gücü neydi ya ne ejderhasıydı o ?
Bölümü beğendim ayrıca
Bölümü beğendim ayrıca
Ak ejderha avcısı. Işık falan işte.Sting in gücü neydi ya ne ejderhasıydı o ?
Bölümü beğendim ayrıca
Rouge neydi karanlıkmıydıAk ejderha avcısı. Işık falan işte.
Yok gölge ejderi ama bir nevi karanlık işte.Rouge neydi karanlıkmıydı
Ha anladım yener o ya Zerefin çocuğunuYok gölge ejderi ama bir nevi karanlık işte.
Zaten yenecek ki ya yenemese üzülürdüm.Stingin güçlenmesi bir şey ifade ediyor mu ki ?
Adamın büyüleri engel olunamaz güçte zeref,elien dinlemiyor. Yenilmesi mantıksız olur hatta imkan dahilinde değil normal bir gözle bakınca. Ama sıvamakta üstüne yok mashimanın güç dengesi konusunda yine tek yedirmesi muhtemel.
Boşuna Mavis adı geçmedi, hem ne kadar Op olsalarda sınırsız değil büyü güçleri tükeniyor.Stingin güçlenmesi bir şey ifade ediyor mu ki ?
Adamın büyüleri engel olunamaz güçte zeref,elien dinlemiyor. Yenilmesi mantıksız olur hatta imkan dahilinde değil normal bir gözle bakınca. Ama sıvamakta üstüne yok mashimanın güç dengesi konusunda yine tek yedirmesi muhtemel.
Bunu düşman ağzından duyduk öyle bir durum olmasa kabul edilebilir. Zerefte tek taraflı katliam olacak demişti ama durumu görüyoruz. Yani pek olasılık dahilinde görmüyorum stingin yenilmesini.Boşuna Mavis adı geçmedi, hem ne kadar Op olsalarda sınırsız değil büyü güçleri tükeniyor.
Yani Mashima lastik gibi uzatmıyor diye mi suçlu oluyor? Adam alan attı, üstüne Kagura ile vs attı, Sting yenemez ha buna rağmen gitti Rogue gücünü verdi. Geçici olarak acayip bir up aldı. Yense de mantıklı olur yenilirse de mantıklı olur.Bunu düşman ağzından duyduk öyle bir durum olmasa kabul edilebilir. Zerefte tek taraflı katliam olacak demişti ama durumu görüyoruz. Yani pek olasılık dahilinde görmüyorum stingin yenilmesini.
İşin acı durumu seri insan beynini yakacak cinsten Stingin yenmesi imkansız yenilmesi de imkansız gözümde gel de çık işin içinden. Asabiyet yapıyor bu seri bende biri şu seriyi mashimadan gasp etse de adam akıllı şekilde bitirse bari