Bunun sonunda gene abi kardeş olacaklar harbiden de Acnologia ya dalacaklar.Öldükten sonra deney olarak kullanıyor.
Bunun sonunda gene abi kardeş olacaklar harbiden de Acnologia ya dalacaklar.Öldükten sonra deney olarak kullanıyor.
Zeref zaten özünde hep iyi biri gibi etki bıraktı bana göre, her ne kadar son anlarda kötü davranmaya çalışsa bile. Son villain acnologia olacaktır zaten. Son villain havası, karizması, gücü ve karakteriyle seriye yakışan bir final olacaktır sayesinde.Bunun sonunda gene abi kardeş olacaklar harbiden de Acnologia ya dalacaklar.
Bunu ciddi olarak mı yoksa şaka olarak mı yazdın?Demez, başka serilerle karıştırmayın Ft bossları dayak yeyince iyi olmazlar.
Düzgün bir final olsun daZeref zaten özünde hep iyi biri gibi etki bıraktı bana göre, her ne kadar son anlarda kötü davranmaya çalışsa bile. Son villain acnologia olacaktır zaten. Son villain havası, karizması, gücü ve karakteriyle seriye yakışan bir final olacaktır sayesinde.
Olur olur merak etme sen. Başka serilere benzemez fairy tail, mashima da başka mangakalara.Düzgün bir final olsun da
Ya o kadar içten seviyorsun ve savunuyorsun ki bir şey diyemiyorumOlur olur merak etme sen. Başka serilere benzemez fairy tail, mashima da başka mangakalara.
Seviyorsak sahip çıkar, savunuruz biz. Ama hakkıyla savunuruz, körü körüne değil.Ya o kadar içten seviyorsun ve savunuyorsun ki bir şey diyemiyorum
Körü körüne değil haSeviyorsak sahip çıkar, savunuruz biz. Ama hakkıyla savunuruz, körü körüne değil.
Sende bizdendin ne ara karşıya geçtin?Körü körüne değil ha
Ya Hisoka ayrı bir olay yaSende bizdendin ne ara karşıya geçtin?