Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

@Gods44 One piece'in bi bölümünde de böyle bir çeviri vardı. Apoo'nun kaido-sama lafını Lord kaido diye çevirmişlerdi. Yani çok takılma buna. He takılacaksan da türkçe çeviride kaldırıldığına değil, ingilizce çeviriye takıl. :)

@Daredewill Kagura'yi az da olsa o halde görmek şaşırttı, canlandıramiyordum kafamda o sahneyi. :D

Mavis'i yaşına bakmadan neler yapmış diye eleştirirken, daha fazlasını yapmış. Kim bilir daha neler neler çıkar ondan. :)

Rakheid'la niyeyse bir şekilde Sting gelir de savaşır diye düşünüyordum, büyüleri ikisinin de ışıkla alakalı diye. Belki yine öyle olur ama arkadan Mavis'in desteğini alabilir Sting.

Jellal de Erza'yi korumalıyim dediyse bitmiştir o iş. Haftaya bölümün son sahnesinde Jellal'i ayağa kalkmış ve sinirli bir şekilde August'a bakarken görürüz. :a:
Sting banko gelir zaten, Yukino ile onların arasını yapacak gibi duruyor. Jellal şov yapacak zaten Erza Erza dediyse o iş bitmiştir.

Madem çocuk yapıyorsunuz az sevgi verin çocuğa da sonra böyle "beni sevmediler abi" diye milleti biçmesin değil mi ama :/
3 istisnamız 3'te dragonslayerımız var. Bence yeterli. Sting falan gelmez kanımca. Sadece Mavisin bitirici darbeyi vuracağı kesin o kadar. O da zaten "üzgünüm çocuğum seni yeterince sevemedim" olur Rakshedde bir kaç tripten sonra "tamam affediyorum" der.
İşin burasında değilim artık zaten daha çok işin "aksiyonu becerir umarım" kısmındayım.
Her şeye rağmen düşmanına huzurlu bir ölüm veren bir villian hoşuma gitmedi değil

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık