Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Fairy Law'ı loncaya düşman görüşleri olan kişilere karşı kullanabiliyorlardı. Saberooth ve Kagura dışında kimseyi etkilemezdi muhtemelen. Ayrıca seyirciler de zarar görürdü.
When activated, a bright light envelops the area and inflicts heavy damage on whoever the Caster perceives from their heart as an enemy, leaving friends and bystanders completely unharmed. The choice between friend or foe is decided by the user's heart, and they cannot lie to this Magic.

Çevirisi
Aktive edildiği zaman parlak bir ışık etrafı sarar ve büyücünün kalpten düşman olarak gördüğü kişilere çok güçlü bir saldırı yapar, arkadaşlarını ve izleyenleri (yani düşman olarak görmediğin kişilerden bahsediyor) zararsız bırakır. Düşman ve dost olarak gördüğün kişiler büyüyü kullanan kişinin kalbi belirler ve bu büyüye yalan söyleyemezsiniz.

Laxus kullandığında kalben düşman olarak görmediği için etkilememişti bizimkileri muhtemelen jura'yı filan da etkilemez bizimkiler kullansa ama çok rahat bir şekilde bütün sabertooth giderdi kafa rahat takılırdı adamlar :D

Hocam o zamanda Jura yı yenebilecek kimse kalmazdı. Fairy Law çok fazla Büyü gücü götürüyor. Hatırlarsın Fairy Law dan sonra Natsu öpmüştü Laxus u

Hocam o zamanda Jura yı yenebilecek kimse kalmazdı. Fairy Law çok fazla Büyü gücü götürüyor. Hatırlarsın Fairy Law dan sonra Natsu öpmüştü Laxus u
Yanlış hatırlıyor olabilir ama dragon force ile yenmemiş miydi natsu onu? Jura'yı da bi zahmet erza+laxus'un az kalan gücü ve gajeel yensin be abi.

thosy

When activated, a bright light envelops the area and inflicts heavy damage on whoever the Caster perceives from their heart as an enemy, leaving friends and bystanders completely unharmed. The choice between friend or foe is decided by the user's heart, and they cannot lie to this Magic.

Çevirisi
Aktive edildiği zaman parlak bir ışık etrafı sarar ve büyücünün kalpten düşman olarak gördüğü kişilere çok güçlü bir saldırı yapar, arkadaşlarını ve izleyenleri (yani düşman olarak görmediğin kişilerden bahsediyor) zararsız bırakır. Düşman ve dost olarak gördüğün kişiler büyüyü kullanan kişinin kalbi belirler ve bu büyüye yalan söyleyemezsiniz.

Laxus kullandığında kalben düşman olarak görmediği için etkilememişti bizimkileri muhtemelen jura'yı filan da etkilemez bizimkiler kullansa ama çok rahat bir şekilde bütün sabertooth giderdi kafa rahat takılırdı adamlar :D
Muhtemelen bir tek Sabertooth'a etki ederdi. Onlar da zaten kişi başı bir yumruktan 5 yumruk ettiği için gerek görmemiştir belki. :D Boşa büyü gücü israfı. :D

Yanlış hatırlıyor olabilir ama dragon force ile yenmemiş miydi natsu onu? Jura'yı da bi zahmet erza+laxus'un az kalan gücü ve gajeel yensin be abi.
Dragon force değildi sanırım. Gajel sayesinde gaza gelip dalmıştı. Natsu dragon force kullanmak için başka bir enerji kaynağı kullandı şu ana kadar hep(etherion ve altın alev yedi).

Biz fairy tail'iz diye 100 küsur bölüm bitirdiler. Savaşları genellikle kısa sürüyor ama yine de seviyorum ben bu seriyi. Filler'i hiç izlemedim ama bitmesini istemem açıkçası. Zamanında hatırlıyorum muhabbetleri "Fairy Tail ocak ayında başlıyormuş animesi" hadi ya ciddi misin başlasa da izlesek, başka birisi(bana ılgaz veya burak gibi geliyor) çok güzel bir seri ama biraz ilerlesin de öyle izleyelim beklenmez şimdi o filan diye muhabbetleri dönüyordu. Şimdi de bitsede kurtulsak diyenler olmuş. Arkadaş gerçekten zevk almıyorsan sevmiyorsan izlemez veya okumazsın. Bitsede kurtulsak daha iyi seriler yapsınlar filan denmiş. Beelzebub gibi bir seriyi yaptılar ne oldu? Sıvadılar bitirdiler. High school of dead'i yaptılar henüz mangası 20. bölümdeyken ne oldu 13 bölüm. Mangası güzel olarak takip ettiğiniz seriler anime olarak öyle gelmeye bilir. Veya sizin daha iyi serilere başlayalım demeniz başkası için hiç de iyi bir seri olmayabilir. O yüzden devam etmesini isterim çünkü hiç bir şeyin yarım kalmasını seven bir insan değilim. Mesela Heroes bunun en büyük örneğinidir bittiğini örneğinde kafayı yemiştim veya kyle xy veya veronica mars. Bunların hepsi reyting'den bitmiş seriler. Çok üzülmüştüm. Orada çalışan onlarca insanı çizeni ve seslendireni düşünen yok. Bitse de kurtulsak pufff...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık