Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Roronoa Zoro

Abi ne alakası var, neden kişisel bir garezim olsun ki Fairy Tail'a. Ama hakikaten çok uyduruk be, bu kadar insan nasıl okuyor aklım almıyor. Hani +18 film izler gibi izliyorum diyorsanız bilemeyeceğim, sonu belli ama ben hatunların götünü bacağını görmeyi seviyorum falan anlaşılabilir. Yoksa shounen gibi izlemenin bir anlamı yok.

İnsanların bir şeyi eleştirme hakkını da elinden alalım rahatlayalım.Olumsuz fikirlerimizi yazamayalım artık.
Karalama yapmaya gerek yok zaten seri batağa batmış durumda.Takip edene saygımız var ama serinin kötü olduğu ve kötü gittiği gerçeğini değiştirmiyor bu.

Madem takip etmiyorsunuz o zaman sizi niye bu kadar sıkıntıya sokuyor serinin kötü olması anlamadım. Okuyan okur. Her hafta okumama rağmen ben bile bu kadar eleştirmiyorum.

Yahu eleştirin tamam, bizde eleştiriyoruz ama öyle çok saçma işler yapınca. Önceki sayfalarda benimde çok var çünkü savaş ortasında falan salak saçma ecchi falan karıştırıyordu yada tam önemli yerde trollüyordu. Artık onuda pek yapmıyor, ne güzel ejderhalar falan çıktı ama hala hep aynı şeyler. Takip edersin ve kötü gördüğün yerde söylenirsin anlarımda bi kişi başlatıyor şu akımı sonra okumayanlar geliyor onlarda laf atmaya başlıyorlar. 112 sayfa olmuş 50 sayfası böyledir bu konunun. Afedersinizde 405. bölüm olmuş hala serinin gidişatının bu olduğunu anlamayıp her ay kötü diye yorum yapan adamın ya aklından ya da amacından şüphe ederim ben

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık