Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Fairy Tail

Final arc budur bence. Başka işleyecekleri konu kalmadı nede olsa. Ejderhalar geldi, acnologia denilen yaratık ile vs atılıyor. FT'nin altında yatan ışığın sırrı çözüldü. Bi zeref gelsin natsu onu döve döve imana getirsin olay biter bence.
Ishigal'in 4 kralı var diyorlardı 10 aziz büyücü arasında.Onları da gösterirler muhtemelen.Bu arcta ortaya çıkmazlarsa ayrı bir arc olur.Sadece 1'ini gördük daha onlardan.

Bu arc en azından geri bıraktığı gizemlerin çoğunu bitirecek gibi. Başka arc olursa ishgarin 4 lüsüne geçer diye tahmin ediyorum. En olmadı onların loncalarıyla vs falan atarlar. İstese çok daha fazla uzatır çünkü şu ana kadar hep bir kıta üzerinden işlendi hikaye. Ve birçok defa karakterlere söylettiği gibi FT dünyası sadece ishgar den ibaret değil. Bakalım ne yapacak

Bu arc en azından geri bıraktığı gizemlerin çoğunu bitirecek gibi. Başka arc olursa ishgarin 4 lüsüne geçer diye tahmin ediyorum. En olmadı onların loncalarıyla vs falan atarlar. İstese çok daha fazla uzatır çünkü şu ana kadar hep bir kıta üzerinden işlendi hikaye. Ve birçok defa karakterlere söylettiği gibi FT dünyası sadece ishgar den ibaret değil. Bakalım ne yapacak
Claymore'da da karşı kıta dediler savaş dediler. Deney için kullanılıyor burası dediler, boss yenildi mi bitti gitti seri. Bütün sorular öylece kalmış oldu.

Geçenlerde de yazmıştım.Daha tanrıları da göreceğiz.God slayer lafı boşuna değildir herhalde. :/
Ben God çıkacağını sanmıyorum ya.Çünkü o zaman FT'de işlevsel kimse kalmıyor eğer Dragon Slayer dokunamayacaksa.Lost Magic olarak kalsa daha iyi bence.O kadar irdelemeden İshigal'in 4 kralına odaklanıp nasıl canavar olduklarını gösterse yeter.
Daha büyü konseyi de tam olarak gösterilmedi zaten.Sadece oturup konuşan ihtiyar topluluğu değildir umarım.

Claymore'da da karşı kıta dediler savaş dediler. Deney için kullanılıyor burası dediler, boss yenildi mi bitti gitti seri. Bütün sorular öylece kalmış oldu.
Hatırlatma onu ya. Hatırladıkça kafa atasım geliyor ekrana. O sondan önceki bölümde ne şok olmuştum bir sonraki sayı son diyince. Gerçi aylık 20-25 sayfa çıkarıyordu o hızla karşı kıtaya geçseler 20 yılı bulurdu serinin bitmesi.
Onu hesaba katarsak hani geçirmeden bitirecek olsa dahi sonu beni tatmin etmedi. En azından 2-3 sayı daha olmalıydı. Tadı ağzımda kaldı

Ben God çıkacağını sanmıyorum ya.Çünkü o zaman FT'de işlevsel kimse kalmıyor eğer Dragon Slayer dokunamayacaksa.Lost Magic olarak kalsa daha iyi bence.O kadar irdelemeden İshigal'in 4 kralına odaklanıp nasıl canavar olduklarını gösterse yeter.
Daha büyü konseyi de tam olarak gösterilmedi zaten.Sadece oturup konuşan ihtiyar topluluğu değildir umarım.
Hacı onlar öldü ya

Hatırlatma onu ya. Hatırladıkça kafa atasım geliyor ekrana. O sondan önceki bölümde ne şok olmuştum bir sonraki sayı son diyince. Gerçi aylık 20-25 sayfa çıkarıyordu o hızla karşı kıtaya geçseler 20 yılı bulurdu serinin bitmesi.
Onu hesaba katarsak hani geçirmeden bitirecek olsa dahi sonu beni tatmin etmedi. En azından 2-3 sayı daha olmalıydı. Tadı ağzımda kaldı

Hacı onlar öldü ya
Eskilerini öldürmemişler miydi?Ben o zaman unutmuşum :D

Natsu varken hiçbir şey imkansız değildir.:ehe:

Natsu varken hiçbir şey imkansız değildir.:ehe:
Dediğin gibi aslında :D
Çünkü şeytanlara da vuramamaları lazımdı Demon Slayer olmadan ama ağızlarına ağzılarına vurdular.Bir tane Gray var Demon Slayer.Ben şahsen onun da power-up almasına çok sevindim.Önceden baya eziliyordu.Şimdi en güçlü 5'tedir Ft'de.Yine de herkes beğenmediğini söylüyor bu seriyi ama bence o kadar da kötü değil.Evet hep Natsu öne çıkıyor,bütün bossları o alıyor ama onun da hep içinde saklı olan güce vurgu yapılmıştı.O da belli oldu zaten :D
Diğerleri de kendilerinden çok güçlü olan düşmanları yenmediler bana göre.Arkadaşlık her seride öne çıkan bir olduydu.Burada daha fazla abartılmış olan bu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık