Ishigal'in 4 kralı var diyorlardı 10 aziz büyücü arasında.Onları da gösterirler muhtemelen.Bu arcta ortaya çıkmazlarsa ayrı bir arc olur.Sadece 1'ini gördük daha onlardan.Final arc budur bence. Başka işleyecekleri konu kalmadı nede olsa. Ejderhalar geldi, acnologia denilen yaratık ile vs atılıyor. FT'nin altında yatan ışığın sırrı çözüldü. Bi zeref gelsin natsu onu döve döve imana getirsin olay biter bence.
Claymore'da da karşı kıta dediler savaş dediler. Deney için kullanılıyor burası dediler, boss yenildi mi bitti gitti seri. Bütün sorular öylece kalmış oldu.Bu arc en azından geri bıraktığı gizemlerin çoğunu bitirecek gibi. Başka arc olursa ishgarin 4 lüsüne geçer diye tahmin ediyorum. En olmadı onların loncalarıyla vs falan atarlar. İstese çok daha fazla uzatır çünkü şu ana kadar hep bir kıta üzerinden işlendi hikaye. Ve birçok defa karakterlere söylettiği gibi FT dünyası sadece ishgar den ibaret değil. Bakalım ne yapacak
Ben God çıkacağını sanmıyorum ya.Çünkü o zaman FT'de işlevsel kimse kalmıyor eğer Dragon Slayer dokunamayacaksa.Lost Magic olarak kalsa daha iyi bence.O kadar irdelemeden İshigal'in 4 kralına odaklanıp nasıl canavar olduklarını gösterse yeter.Geçenlerde de yazmıştım.Daha tanrıları da göreceğiz.God slayer lafı boşuna değildir herhalde. :/
Hatırlatma onu ya. Hatırladıkça kafa atasım geliyor ekrana. O sondan önceki bölümde ne şok olmuştum bir sonraki sayı son diyince. Gerçi aylık 20-25 sayfa çıkarıyordu o hızla karşı kıtaya geçseler 20 yılı bulurdu serinin bitmesi.Claymore'da da karşı kıta dediler savaş dediler. Deney için kullanılıyor burası dediler, boss yenildi mi bitti gitti seri. Bütün sorular öylece kalmış oldu.
Hacı onlar öldü yaBen God çıkacağını sanmıyorum ya.Çünkü o zaman FT'de işlevsel kimse kalmıyor eğer Dragon Slayer dokunamayacaksa.Lost Magic olarak kalsa daha iyi bence.O kadar irdelemeden İshigal'in 4 kralına odaklanıp nasıl canavar olduklarını gösterse yeter.
Daha büyü konseyi de tam olarak gösterilmedi zaten.Sadece oturup konuşan ihtiyar topluluğu değildir umarım.
Eskilerini öldürmemişler miydi?Ben o zaman unutmuşumHatırlatma onu ya. Hatırladıkça kafa atasım geliyor ekrana. O sondan önceki bölümde ne şok olmuştum bir sonraki sayı son diyince. Gerçi aylık 20-25 sayfa çıkarıyordu o hızla karşı kıtaya geçseler 20 yılı bulurdu serinin bitmesi.
Onu hesaba katarsak hani geçirmeden bitirecek olsa dahi sonu beni tatmin etmedi. En azından 2-3 sayı daha olmalıydı. Tadı ağzımda kaldı
Hacı onlar öldü ya
Natsu varken hiçbir şey imkansız değildir.Ben God çıkacağını sanmıyorum ya.Çünkü o zaman FT'de işlevsel kimse kalmıyor eğer Dragon Slayer dokunamayacaksa.Lost Magic olarak kalsa daha iyi bence.O kadar irdelemeden İshigal'in 4 kralına odaklanıp nasıl canavar olduklarını gösterse yeter.
Daha büyü konseyi de tam olarak gösterilmedi zaten.Sadece oturup konuşan ihtiyar topluluğu değildir umarım.
Dediğin gibi aslındaNatsu varken hiçbir şey imkansız değildir.