Adam kendi dergisini çıkarıyor, spin offlar gaidenler çiziyor, ettiğin lafa bak.Şuna ben yarım günümü harcamıştım, en büyük pişmanlıklarımdan olsa gerek. Millet bi de para verip okuyor Japonya'da
Grandine'nin İgneel'i ziyaret ettiği sayı 101.Ejderhaların birbiriyle konuşması hangi bölümdü?
Kim daha çok arkadaşını seviyorsa o daha güçleniyor, Fairy Tail guildi üyeleri hariç, Onların kazanması için ''çünkü biz feyır teylız'' demesi yeterli.Kapak gene on numara olmuş. Bu adam iyi servis yapıyor.
Bu Igneel nasıl oldu da "yüzlerce" ejderhanın kanıyla yıkanmış olan Acnologia'yı yenebildi? Çok saçma lan, harbi çok saçma.
Diğer ejderhalar da face yüzünden azalan enerjiden dolayı olsa gerek ki serbest kaldılar.
Bir daha ki bölüm karakterler ile ejderhalar arası duygusal konuşmalara şahit olacağız anlaşılan.
Grandine'nin İgneel'i ziyaret ettiği sayı 101.
Sonradan, böyle bir seride mantık aradığım için kendime hayıflandım. Hatamı anladım ama iş işten geçmişti.Kim daha çok arkadaşını seviyorsa o daha güçleniyor, Fairy Tail guildi üyeleri hariç, Onların kazanması için ''çünkü biz feyır teylız'' demesi yeterli.